Jobbhelg och radion är på.

 
Jag har haft en väldigt lugn jobbhelg. Den blev mycket lugnare än jag från början trodde att den skulle bli. Är det lugnt så är jag nöjd liksom. Mina raster är ju också lite längre nu under helgen än vad jag brukar ha på vardagarna.
 
Jag har ju missat en del fotboll på TV, men jag kan ju i alla fall lyssna på radion. Sen är jag ju ändå inte så intresserad av fotboll så om jag missar lite matcher på TV så är det inget som jag bryr mig om så. Det blir rätt mycket fotboll ändå liksom. Jag har ju snart semester också och när min semester börjar så kommer ju EM inte att vara slut än. Då blir det nog för mycket fotboll för min del.
 
Idag var det annars så att jag lyssnade rätt mycket på P3 och struntade helt i fotboll. På söndagar just så går två av mina "favvoprogram" efter varandra. Kl 18:00 är det P3 DOKUMENTÄR, och direkt efter (kl 20:00 tror jag) sänds VERKLIGHETEN i P3 där man just på söndagar  får höra program som har sänds tidigare samma vecka.
 
 

 
 
 

Emma
06 June, kl. 00:45 | Blogg;

Hej Danneblogge! Vad kul det är att jobba när man har möjlihet att lyssna på radio tycker jag i stället för att typ stå i kassa där man måste prata och så. Man vill ju lyssna på saker och grubbla lite nrä man ändå är på jobbet och inte behöver vara social hela tiden och så.

Va kul med videobloggen också. Jag undrar vad du sparar alla pengarna till ska du göra någonting med dem eller är det en sån pansionsspar grej? Jag hoppas på fler rese rapportage med bilder och sånt på uteliv det tycker jag är kul. Blir alltid så sugen på att ta steget ut i världen när jag läser dannebloggen med alla bilderna och så.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE