Funderade under dagen och skrev i natt

Jobbet igår var hur lugnt som helst. Folk var väl inte direkt ute och åkte buss i Vänersborg och Trollhättan under midsommarafton om man säger så. Folk är väl ute vid kusten eller hemma hos någon bekant, eller bara hemma liksom. Det kan ju finnas folk som jag också som jobbar och sliter.
 
Jag tänkte sen när jag hade avslutat mitt arbetspass att jag skulle gå hem och skriva mycket på min självbiografi. Jag har inte skrivit så mycket denna veckan, men igår tänkte jag att  i natt ska jag rycka tag i det ordentligt. Man går där genom en öde stad mitt i natten och funderar på vad man ska skriva när man kommer hem.
 
Jag har många berättelser kvar som jag ofta går runt och tänker på och som bara väntar på att bli nedskrivna. Tankar om vad jag ska skriva kommer upp extra mycket när jag tex som igår var ganska ensam. Man har liksom hur mycket tid som helst att tänka och fundera och är det något jag gör då så är det ju just det.
 
Det blev sen lite skrivande under natten. Jag orkade inte riktigt så mycket som jag hade tänkt mig, men jag har ändå skrivit mer i natt på min självbiografi än vad jag typ har gjort på hela veckan. Det är bra och jag ska fortsätta i helgen med skrivandet. Detta ska bara bli klart. Det vill verkligen att det ska bli så.
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE