Denna dagen har jag varit en maskin.

 
 
Shit va jag har grejat mycket och länge idag!!! I morse var jag uppe och skuttade redan klockan 07:00. Jag gjorde allt av sånt där vardagligt. Jag städade allt, tvättade allt och bytte precis alla sängkläder, handukar, badlakan osv. Mer ordning och fräschare lägenhet kan jag inte få just nu. Bara så skönt och körde verkligen stenhårt hela morgonen, och bra blev det också.
 
Sen skulle jag ju jobba eftermiddagen, men innan det ville jag hinna äta också. Samtidigt som jag fixade med maten så ringde jag och maila lite. Jag har kanske en grej på gång som det kan bli ett lite roligt äventyr av. Om jag nu fixar denna grej vill säga. Man vet ju aldrig om det blir något av allt mitt grejande. Men som jag skrev för några dagar sedan att  med mig kan det ju vara så att jag kan ha 10 grejer som jag försöker fixa, men sen i slutändan så kanske jag bara lyckas med 3 av dom 10 sakerna fullt ut. Att jag ringde och mailade där  vid lunchtid idag ( samtidigt som jag typ skulle laga mat, hinna äta och fixa mig för jobbet ) gjorde att jag började känna mig väldigt stressad. Jag visste ju också att om jag inte får iväg mitt mail där vid lunchtid så är det försent. Jag var tvungen att ringa det där samtalet annars skulle jag inte veta vad jag skulle skicka i mailet. Bara att köra stenhårt och hålla uppe tempot liksom.  Jag fick tillslut skynda mig väldigt mycket för att jag inte skulle komma försent till dagens arbete. Jag kom till jobbet typ 2 minuter innan jag skulle börja och sen var det bara att sätta sig i bussen och jobba på. Jag visste att jag hade en lång dag framför mig. Det var någon timme där innan jobbet som jag verkligen fick sätta fart och hålla upp tempot. Väl på jobbet sen så var det lugnt igen och jag kunde dra ner på tempot igen. Känns skönt att kunna säga att man kan dra ner på tempot när man väl ska börja jobba med det arbetet som amn lever på.
 
 
 
Klockan 14:10 började arbetsdagen och den skulle hålla på till 23:46. Detta vet jag samtidigt som jag tänker att jag har varit igång sen 07:00 på morgonen. Men det är bara att bita ihop, försöka vara glad och köra på.
 
 
Jag hade en rast i början av kvällen som var ganska lång. Läge att bara vila då kanske. Det gör jag inte utan jag passar naturligvis på att göra lite ärenden som jag inte lyckades hinna med under förmiddagen. Jag kunde inte heller ta tag i dom under eftermiddagen för då jobbade jag ju. Det blev alltså mer grejande  under min rast på kvällen och sen hade jag ca 5 timmar kvar av mer jobb efter den sk tänkta rasten.
 
 
 
Jag körde på sen under kvällen. Lugnt var det ju och inga problem med nånting.  När jag sen gick hem där sent på kvällen så funderade jag på om jag är en människa. Idag har jag mer varit som en maskin som bara jobbar och grejar utan att gå sönder eller stängas av. Det var länge sen som jag fick gjort så sjukt mycket under en och samma dag som jag just fick idag. Man märker att man kan hinna mer än man tror, fast samtidigt ska man ju tänka på att kanke tagga ner en aning också. Fast idag kände jag bara att jag ville få gjort väldigt mycket  innan helgen. Jag fick bli som en maskin liksom. Nu känns det rätt coolt att jag orkade med denna dagen så bra som jag faktikst gjorde. Dessutom kommer det att bli svårare nästa vecka och tid framöver att få tag på folk. Det ju semstertider nu. Man hör folk säga typ:Jag kommer inte att göra si eller så nu för snart har jag semester. Det säger jag med så jag ska inte säga att det är fel att säga så.
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE