Hur har min semester varit?

 
 
Denna dagen börjar lida mot sitt slut. Min semester är snart slut också. I morgon ska jag börja jobba igen. Jag kan väl lätt säga att jag gärna hade varit helt ledig i minst en månad till, men samtidigt är det väl bra att börja jobba igen så man hittar tillbaka till lite bättre rutiner. Sen är det väl bra att få upp lite tempo i kroppen igen. Man blir lätt jäkligt slö när man inte jobbar och är igång som vanligt liksom.
 
Jag har haft en bra semester i alla fall. Jag har mest tagit dagarna som dom har kommit. Jag har sovit för mycket och kollat för mycket på TV. Jag har skrivit en hel del på min självbiografi och jag var ju ocksåute och tog lite bilder som jag ska ha tilll den. Det var väl den enda lilla resa jag egentligen gjorde under min semester. Jag kan känna just nu att jag inte har fått gjort så mycket på min självbiografi som jag hade hoppats att jag skulle hinna med under denna semestern. Men jag vet ju egentligen inte heller hur lång tid allting med min självbiograf tar så jag ska väl vara nöjd med typ varje berättelse som jag får färdig. Det är så svårt detta så jag är faktiskt nöjd när jag känner att jag blir färdig med nånting som jhar med min självbiografi att göra. Det är väl bara att fortsätta jobba på med den nu under resten av sommaren, hösten och vintern. Jag vill ju bli färdig i slutet av detta året, men jag vet ju inte om det är möjligt att klara det, för jag vet ju som sagt inte hur långt tid allting som är kvar kommer att ta.
 
Som sagt: Jag är nöjd med min semester. Jag har inte direkt gjort något som jag nu sitter här och ångrar. Jag har bara tagit det lugnt, hängt med kompisar  och haft det bra.
 
 
 
 
 
 





Krister
08 August, kl. 00:04 | Blogg;

Hej. Du kanske ångrar senare att du inte gjort något som du tror att du skulle ångra i nuläget.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE