Vad har hänt och vad händer?

Hej!
 
Hoppas ni har en superhärlig lördag. Jag har det bara bra. Jag slappar mest och njuter av min ledighet. Jag har sökt ledigt från busskörning två dagar nästa vecka. Får se om jag får ett ja denna gången. Förra gången jag sökte ledigt fick jag nej och då är det ju bara att jobba på. 
 
 
 
Vad har hänt och vad händer denna lördag? 
 
Solen skiner så fint utanför mitt fönster. Jag trodde ett  att det hade blivit sommar, fast när jag gick ut med mina sopor så kände jag ju att det inte var någon sommarvärme direkt. Idag har jag grejat mycket med städ, tvätt och disk. Under hela denna veckan har jag inte brytt mig om nåt sånt. Jag har bara jobbat med busskörning och skrivit självbiografi. Nu känns det bara bra att jag har fått gjort lite annat också. Jag vill ju ha rent och fint och ordning liksom. 
 
 
Ikväll är det ju Mellodifestivalen igen. Jag funderar lite på vad jag ska fixa för mat att tugga på när jag kollar på Mellon. Vad är en typisk "mellomiddag"? Den bästa middagen är väl när man verkligen äter det man är mest sugen på, just den stunden man äter? Jag kommer nog på vad jag vill ha och sen hoppas jag att man får höra några riktigt bra låtar ikväll. De fanns många bra låtar under förra veckans Mellodifestival. Här är några av mina "favvolåtar" från förra lördagen.
 
 
 
 
Ha nu en riktigt bra lördag!
 
 

Jag Heter Björn
02 February, kl. 17:46 | Blogg;

tror det kan bli riktit bra mello ikväll !! ja ska äta korv me bacon och osten i och ha lite kruketter till. supergott. och sen lite gurka till för å få lite färg hehehe
ha en fin kväll dannebloggen !!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE