Promenader och skrivande.

 Mycket skrivande har det blivit idag också. Lite jobbigt känns det faktiskt. Det är inte jobbigt att sitta skriva, det är mer de jag skriver om som känns tufft.  Det blir ju väldigt mycket text också. Dessutom är jag väldigt inne i skrivandet om mitt liv nu så av naturliga skäl så tänker jag ju väldigt mycket tillbaka på sånt som har varit. Det är inte riktigt så jag vill leva mitt liv, men skriver man självbiografi och vill bli klar inom en snar framtid så känns det ju som jag måste gå runt och tänka väldigt mycket på sånt som har varit. 
 
Jag har skrivit väldigt mycket denna veckan, men jag har i alla fall varit utre och promenarat varje dag. Det blir en sträcka på ca 3-4 kilometer. Jag tänker mycket på sånt som har varit när jag är ute också. Detta med skrivandet bär jag med mig överallt känns det som.
 
 
Jag kör hårt med skrivandet på självbiografin nu. Promenaderna jag tar ger mig lite extra energi som jag behöver för att orka skriva så mycket som jag  nu gör. Det är tufft och tänka tillbaka på sånt som har varit. Allt i mitt liv har verkligen inte varit roligt och mycket av de jag skriver om har jag aldrig berättat för någon om tidigare. Jag har knapp pratat med mig själv om det. Nu när jag skriver kan man ju säga att man gör det i alla fall. 
 
Ha en trevlig kväll!
 
 

Jag Heter Björn
02 February, kl. 22:58 | Blogg;

hej danne! super peppad på det här med att du skriver på din självbiografi. ja tror att många av oss som läser här på dannebloggen kommer att ha mycket glädje av din självbiografi när du skrivit klart den. hur gör du när du inte har insperation till att skriva på självbiografin? jag har hört att många authors hamnar i sånna lägen ibland när dom inte kan skriva och nästan ger upp. vill bara att du ska veta att det är jätte vanligt även hos dom kändaste författarna att det är så så ge inte upp bara för att det är tufft att skriva ibland. så är det väl med det mesta kan jag tro .

vi är nog många som undrar när du ska video blogga nästa gång. jag gillar att läsa på dannebloggen men tror jag föredrar youtuben eftersom du har ett så avslappnat sätt framför kameran. det var längesen som du youtubade nu så jag undrar om du slutat helt med de?

som vanligt vill jag tacka för en superbra blogg. och tack också för att du tipsade om sandras bok som jag ska köpa nästa gång jag åker in till centrumet.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE