Jobbar och skriver.

Just nu känns det som jag bara kör buss eller skriver på min självbiografi. Jag skriver mycket nu. Nu är jag inne i den perioden igen när  det bara brinner i kroppen och när jag kliver upp på morgonen så vill jag bara sätta mig vid datorn och skriva med en gång. När jag går hem från jobbet så vill jag komma hem fort för att jag ska få sätta mig och skriva så snabbt som möjligt. Detta med skrivandet är så roligt nu! 
 
Jag har fått för mig att skrivandet har blivit extra kul nu för jag börjar se positiva resultat. När man börjar skriva ser man ju inte så mycket resultat, men när jag nu har hållit på i ganska många månader så har det ju blivit många berättelser och jag tror nu mer än någonsin på att jag kommer att klara av att slutföra detta. Målet är ju att bli helt klar under 2016.  När man tycker att man börjar se bra resultat av ett arbete då blir det helt enkelt mycket roligare att bara fortätta köra vidare liksom.  Det lite som med träning. Du kan träna mycket i början, men det eller dom resultat du vill uppnå med din träning kommer ju inte direkt efter första träningspasset liksom. Sen när man har kört på några månader då får man kanske de resultat som man vill ha. Man både känner och ser resultaten på ett positivt sätt och då brukar det bli det bli väldigt mycket roligare att fortätta träna på eftersom man känner att det funkar och att man är på rätt väg. 
 
Just nu är jag lite beroende av skrivandet på min självbiografi. Jag kan liksom inte sluta när jag väl har börjat för jag har mängder med berättelser som jag bara går runt och tänker på hela tiden. Slutar jag så beror det bara på att jag behöver få i mig lite mat eller så ska jag köra buss. Nu har jag tänkt sitta uppe någon timme till och skriva. Sen måste jag ju gå lägga mig, men en liten stund sitter jag uppe i alla fall.
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE