En ledig tisdag.

Har varit ledig idag. Rätt skönt att den dan äntligen kom. Förra veckan var ju ganska intesiv. Den innehöll ju mycket grejande, ettäventyr i Stockholm och massor av jobb. Denna veckan blir betydligt lugnare. Jobbar bara fyra dagar och på fredag slutar jag tidigare än vad jag normalt brukar göra. Skönt att man har en vecka nu att "tagga" ner på. 
 
Idag har jag skrivit mycket på min självbiografi. Nu har jag ett bra "flow" igen. Ett tag skrev jag ju ganska lite, men det var åtminstone varje dag. Nu är jag inne i en period där jag skriver mycket, och forfarande varje dag. Det känns bra. Jag vill ta detta med skrivandet framåt hela tiden. Det är ju en rätt cool resa att göra när man skriver sin självbiografi och nu har jag kommit loss ordentligt igen. Glad är jag för det!
 
 
Lite mat i magen får man ju ha idag också.
Frikadeller med ris och currysås är en liten "favvo" så det fick det bli idag. 
 
 
 
 Nu under kvällen har jag lirat pingis. Jag var väldigt spelsugen. Jag har inte tränat på länge så jag var bara tvungen att ta mig bort till hallen ikväll. Jag hade känslan innan träningen att det kommer att vara kul att lira. Jag mår ju just nu för jävla bra och jag har den senaste tiden rasat lite i vikt vilket bara är till fördel i pingis. Att jag desutom är spelsugen som fan gör ju inte saken sämre. Sen vet jag väl ändå någonstans att har man inte tränat på länge så är det svårt att hitta taimingen och träffen osv.. 
 
Men jag körde på ikväll i alla fall och det var kul att spela, men det gick väl inte superbra direkt. Jag viftade lite för mycket med min backhand, jobbade ganska dåligt med fötterna och gjorde många felbedömningar vid bordet. Så blir det när man inte tränar regelbundet, men det var ändå väldigt roligt att spela ikväll. 
 
 

Emma
02 February, kl. 21:56 | Blogg;

Hej! Jag har aldrig ätit frikadeller men det ser ut som köttbullar. Är det lagat av annat kött än köttbullar?

Du som har rest mycket, vad tror du om Chile? Ska du åka dit nångång? Jag har inte varit där men ska kanske åka dit nångång. Chile verkar kul.

Svar: Frikadeller är köttbullar som man kokar istället för att steka. Jag tror det görs oftast på nöt eller kalvfärs. Jag skulle inte tro att jag åker till Chile. Jag tänker nu inte ens på om jag ska det eller inte. Fast man vet ju aldrig vad man hittar på längre fram i livet.
Daniel Johansson

Emma
02 February, kl. 23:03 | Blogg;

Jaha, då ska jag testa koka nästa gång det blir köttbullar.

Tack för svar!! Blev jätte glad och lite star struc :D

Jag Heter Björn
02 February, kl. 23:33 | Blogg;

Haha kul emma med svar på dannebloggen. ja undrade en del om det där varför man inte får svar här på dannebloggen . men såg i youtuben att han inte vill svara på alla frågor för då får han inte göra annat för att då kommer ännu fler fråga . och det måste man ju förstå. det är ju inte därför man bloggar lixom :D :D :D

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE