Det handlar om dig

 
Tänkte tipsa om en bok. Det är en av de två böckerna som jag fick av Sandra när jag hälsade på henne och Magnus i Stockholm förra veckan. "Det handlar om dig".
 
Innan jag började läsa boken så funderade jag på om denan boken är något för mig att läsa. Bokens omslag är ju sött och rosa och handlar om en 15 årig tjej som på allvar är kär för första gången. Ska jag ens tänka på att läsa denna bok?? Innan var jag osäker på om jag verkligen skulle gilla att läsa en liten gullig rosa bok om kärlek.  
 
 
När jag läste texten på baksidan så fick jag väl lite samma tanke som jag tänkte när jag såg bokens framsida. Är detta något för mig? Men när jag hade börjat läsa så hade jag svårt att sluta. Jag tänkte hela tiden att jag läser en sida till  och sen när det var klart så blev det en till och en till...  
 
Boken handlar alltså om en 15 årig tjej som är på riktigt kär för första gången i en kille i samma ålder. Hon är så kär så  hon skriver den lika gamla killens namn tio gånger på insidan av ett bokomslag.
 
 
 
 
TVÅ VECKOR SENARE..
 
 
Jag gillade denna boken jättemycket. Om man bara läser och försöker förstå så blir boken bra. Det är liksom inte världens gulligaste kärlekshistoria. Man blir berörd om man säger så. Gillar man berättarstilen och försöker förstå vad som faktiskt händer så tror jag att den som läser boken kommer att tycka att boken är bra. Gillar man Sandras blogg så måste man ju läsa boken :) 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE