Bilder till självbiografin.

 Har känt mig lite rastlös denna söndag. Det är det där med tålamodet. Jaghar inget tålamod alls ibland. Jag vill hina få gjort så mycket som möjligt på helst ingen tid alls. Det går ju naturligvis inte och det jag tex har gjort idag fick jag sen göra något åt så att det sen skulle bli som allt var fån början. Jag var alltså tillbaka där jag var från början oich skillnaden är bara att jag blev förbannad över att jag gjorde nåt överhuvudtaget. 
 
Något vettigt har jag fått gjort idag i alla fall. Jag gick ut och runt i Vänersborg vid lunchtid idag och fotograferade lite bilder som jag har tänkt att ha till min självbigrafi. Jag var väl ute i ca 2 timmar. Med bestämda steg och grym fokusering på vad jag ville få gjort. Jag visste precis vilka platesr jag skulle gå till och vad jag vill fotografera. Ca 40 bilder blev det och samtidigt genoförde jag ju en grym POWERWALK. Bra Danne, tänkte jag sen. 
 
 
 
 
Annars idag har jag mest skrivit på in självbiografi. Nu har jag tänkt att skriva ett blogginlägg där jag summerar den här månaden. Februari har ju varit en rätt häftigt månad för min del. Känslomässigt har det varit både tufft, spralligt, härligt och flummigt. Om jag får till det tänkta blogginlägget så kommer det upp på Dannebloggen imorgon.
 
 
 
 

Jag Heter Björn
02 February, kl. 22:43 | Blogg;

coolt! jag ser här att du har en kanon canon *lol* ser fram emot självbiografin som du skriver med fina bilderna till sen. är det mest porträtt eller är det mer konstnärliga bilder till självbiografin ? fotografera mycket självm en mest på djuren.

Svar: Jag tar väl mest bilder på platser där mina berättelser som jag nu skriver på utspelar sig.
Daniel Johansson

Emma
02 February, kl. 23:07 | Blogg;

Tjabba Danne! Hur ska du göra med självporträtten till din biografi? Plåtar du dig själv eller kommer du anlita nån fottograf som plåtar dig?

Svar: Dom bilderna som redan finns på mig kommer jag att använda mest till mina berättelser. Några helt nya bilder blir det väl också och dom tar jag säkert själv.
Daniel Johansson

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE