Nyårslöfte: En stund av glädje varje dag😊

Brukar ni ha nyårslöften? Det brukar jag ha. Mot slutet av varje år lovar jag mig själv att försöka åstakomma något under det kommade året. Jag tror inte att jag ofta har klarat det jag säger att jag ska göra fullt ut. Jag lyckas ju inte med alla mål jag sätter upp. Och just nyårslöften har jag genom åren märkt att jag bara brukar lyckas med till viss del, men alltså inte fullt ut.

Men det är ändå roligt att ha något nyårslöfte. Jag har tänkt att mitt nyårslöfte ska vara att jag under 2017 alltid ska ha minst en stund över varje dag där jag bara tänker på något som jag mår bra av eller får mig och skratta. Jag känner att jag ofta får ta så mycket skit från alla möjliga människor. Under år 2016 har jag fått ta extremt mycket skit och det är lätt att man blir arg och förbannad över vad folk gör mot mig. Jag kan ju inte alltid påverka vad människor väljer att göra mot mig. Folk är ju som dom är. Men jag kan alltid själv välja hur jag väljer att hantera sånt som man känner att man blir utsatt för.

Hitta stunder varje dag där jag bara är glad och tänker på någpt roligt. Det får bli mitt nyårslöfte. Jag kommer ju att ha dagar då jag kommer att vara glad hela dagen, men så kommer det ju inte att vara varje dag, men en stund måste man ju alltid kunna hitta varje dag, oavsett hur man mår och känner sig under större delenav en dag.

 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE