Nu tar jag en paus och försöker inte mer.

Nu blir det en paus i mitt självbiogrfiskrivande. Under denna och nästa vecka så tänker jag inte ens försöka skriva mer. Jag har för mycket annat att tänka på just nu och självbiogrfin blir bara för mycket. Jag måste kunna samla tankarna mer om jag ska kunna skriva självbiogrfi. Det klarar jag inte just nu.
 
Jag har dessutom skrivit ganska mycket på en berättelse den senaste tiden som jag känner innehåller för mycket detaljer. Det behövs inte. Det blir dessutom för tråkigt att läsa en sådan berättelse om den innehåller för mycket detaljer om det ena och det andra. Jag måste hitta ett annat, mer övergripande sätt att skriva vissa berättelser på. Jag kommer att ta bort mycket av den text som jag den senaste tiden har skrivet, och sen börja om med samma berättelse, fast då med mindre detaljer och såklrt då mindre text om varje enskild händelse. Vissa grejer behöver jag ite ta med. Man fattar ändå.
 
Jag tar som sagt en paus i ca två veckor nu från självbiografiskrivandet. Då har jag hunnit "ladda om" lite. Det är ju lite tråkigt att behöva ta bort text som man från början hade tänkt att ha kvar. Drt blir ju lite ogjort arbete om jag tar bort och sen börjar om. Men jag ska jju samtidigt känna att det bra också. Det är inte bra nu och då ska det bort.  Nästa år då kör jag på igen och då kommer det att bli så jävla mycket bättre.
 
Bloggar gör jag annars som vanligt varje dag. Det bara att fortsätta att läsa om ni vill det. Dannebloggen lever vidare nästa år också. Jag tycker detta är för roligt att hålla på med så jag komer inte att sluta än på ett tag.
I LOVE DANNEBLOGGEN liksom...
 
 
 

Gunilla
12 December, kl. 12:52 | Blogg;


God Jul o Gott Nytt bloggår -2017 !

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE