Jobbet "kör" man på med.

Jobbar på gör man och jag kör på samma schema under 2017 som jag har haft under 2016. Jag gillar det schemat. Jag får sova på morgonen och arbetsdagarna känns inte så långa. Jag känner mig betydligt piggare och jag orkar greja mycket på min fritid. Jag blir liksom aldrig trött av arbetet på samma sätt som jag blev när jag andra år har kört  efter scheman där jag mer än nu behövde gå upp på morgonen.

Av hälsomässiga skäl så tror ajg att detta schemat är bra att köra efter. När jag i november skulle välja schema så funderade jag på om jag skulle välja ett schema där fler möjligheter fanns att få spela mer pingis än vad jag gör idag. Av hälsomässiga skäl så är det ju bra om jag kan spela mycket pingis när jag har ett så väldigt stillasittande jobb. Men sen funderade jag en gång till. Med detta schemat jag har nu så får jag sova på morgonen. Jag hinner ofast också röra på mig varje dag innan jobbet och jag har många behgliga arbetspass på nuvarande schemat. Om jag hade valt ett schema från utgångspunkten att jag vill spela så mycket pingis som möjligt så hade det blivit massor av arbetspass där jag måste gå upp sjukt tidigt på morgonen. En del av dessa pass var ganska långa också. Dessutom såg inte helgerna så himla lugna och trevliga ut. Man hade inte haft en lika behgalig arbetssituation som jag tycker att jag har nu. Av hälsomässiga skäl hade det kanske blivit betydligt sämre om jag hade valt ett schema i syfte att kunna spela mer pingis. Nu jobbar jag mer behagligt och jag spelar ju ändå pingis ibland, även om det inte är så mycket som jag hekst skulle vilja, men man kan ju inte få allt.

Dessutom vet man ju inte hur länge man kommer att kunna hålla på med pingisen. I pingis är man ju beroende av att andra tränar också annars kan man ju inte själv träna. Om alla typ slutar så kan jag ju inte hålla på med pingisen även om jag skulle ha valt ett arbetschema som ger mig mer möjligheter till att spela. Har man ingen att träna med så funkar det ju inte. Dessutom är det ju inte säkert att jag hade orkat ta mig till träningshallen och spela pingis om jag nu hade fått schema som hade känts betydligt tuffare att jobba efter.

Jag har valt ett schema som känns bra för mig att köra efter. Det känns så rätt för mig och jag är bara nöjd med hur jag kommer att få jobba under 2017.

 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE