Jobbat och kommit hem igen.

Har haft en ganska lugn dag på jobbet, även om jag kände att jag ville hem när jag gick på rast. Jag hade 4 timmar kvar efter rast och dom kändes sega, men lugnt var det under hela arbetspasset. Imorgon ska jag köra (som jag tycker)  bästa injen: Vänersnäs.
 
När jag kom hem nu ikväll så har jag betalat lite räkningar (fler lär vill komma i denna veckan. Det gäller att det kommer in cash också. Det rullar in bra nu som tur är. Med tanske på hur mycket pengar jag bränt i denna månaden så är det skönt att det kommer in bra i samma månad liksom.
 
Jag ska grejat lite med allt möjligt i natt. Egentligen borde jag skita i det, men jag vill inte det. Jag är ju nöjd med vad jag har gjort den senaste tiden, men jag vill mer. Då kan jag egentligen inte sitta här och vara för nöjd för då finns det risk att jag får mindre gjort. Man kan väl säga att nöjd kommer jag att bli efteråt, men just nu villa jag bara fortsätta att greja så att jag kan få gjort ännu mer. Då kan man inte vara riktigt nöjd än. Hänegr ni med på vad jag mena???
 
 
 

anna
12 December, kl. 17:51 | Blogg;

snygg frisyr!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE