Jag har rasat i vikt den senaste tiden.

Är det något jag verkligen både ser och känner just nu det är att jag har rasat i vikt den senaste tiden. Det är ju på ett sätt bra,fast jag tror att mitt rasande i vikt beror på att jag har så mycket att göra just nu. Jag grejar, fixar, småstressar och ibland blir jag hur glad som helst och ibland bryter jag nästan ihop. Allt detta grejande och småstressande och blandningen melan at alt käns bra och dåligt omvartannat är väl inte så bra, men om jag går ner i vikt så ska det ju bara vara bra för min hälsa.
 
Enligt alla läkare och andra sk experter som jag har pratat med och som också har undersökt mig så kan man nog lugnt säga att alla är överens om att jag måste hålla nere min vikt och stanna där. Sen vet man ju att de finns massor av häsorisker med lövervikt osv..
 
Jag kan nu känna jag kanske inte borde fixa och greja på det sättet som jag gör just nu. Jag vänder och vrider och kollar på så mycket. Jag tänkermycket hela tiden. Ska jag göra så eler så? Nu gör jag så, fast sen blir et så och då måste jag göra så osv... Det känns så sjukt at jag orkar med mina dagar så bra som jag gör. Jag känner mig just nu hur pig som helst oh jag har massor av energi hela tiden. Jag vet ju inte med jag gissar att en anledning till att jag orkar är att jag den senaste tiden har rasat så mycket i vikt. När jag märker och känner detta så blir jag ju glad, får en positiv känsla i kroppen och jag av detta skapar jag mer energi som jag behöver ha för att orka med dessa jhelt sjuka dagar av mycket att göra just nu.

Undra hur mycket mer jag kommer att gå ner innan detta året är slut? När deta året är slut då ska mycke av alt jaggrejar med nu vara klart. Jga kommer då (kanske) att tagga ner en aning.  Jag går gärna ner lite till vikt för jag mår på ett sätt sjukt bra av det, även om jag samtidigt kan känna att sättet jag går ner i vikt på just nu kanske inte är ett viktnedgångstips som jag vill rekomendera.
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE