Gårdagen - natten- Denna morgon

 Kände mig bättre igår. Jag grejade mycket, men jag pendlade inte så mycket mellan bra och dåliga känslor. Jag kände mig stark mentalt och jag hade en jävla power i allt fixande och grejande. Jag tänker liksom att det är typ bara denna månaden ut som jag kommer att ha mycket att göra och sen när vi är inne i 2017 så kommer jag att ha mer kul och mer att se framemot. Nu kämpar jag på med allt och igår kändes det bara bra och det mesta blev som jag ville att det skulle bli.
 
 
 Jag käkade en lunch igår som kanske inte ser så¨god ut, men det var faktiskt jättegott.
 Fläskfilêgryta...
 
På jobbet igår körde jag tex ut till Vänersnäs. I måndags var det första gången på flera år som jag körde den linjen. Igår jag körde jag den igen och jag tror att jag tycker att detta är den bästa linjen att köra nu. Jag trivs bättre på något sätt, men jag kan inte försklara vad som är bättre. Det bara känns så. Sen att det är hur smal väg som helst och kolsvart efter klockan 16:00 bryr jag mig inte om. Detta är bästa linjen som jag har att köra i alla fall. Man kommer bort lite från den gamla vanliga körningen.
 
 MUSIKHJÄLPEN :)
Hela dagen igår, natten och nu på morgonen så har jag haft på musikhjälpen. När jag är hemma har jag på min TV och på jobbet är radion på under hela arbetspasset. Det kommer att kännas vemodigt på söndag när det slutar, men det kommer ju säkert ett Musikhjälpen nästa år också. <3 <3 <3
 
Jag satt uppe en stund i natt och skrev på självbiografin, kollade Musikhjälpen och funerade över hur bra gårdagen var. Jag fick gjort mycket och jag kände att jag hade en jävla power i kroppen.
 
Nu sitter sitter jag här på morgonen och myser till fina Josefine (Little Jinder)
 
Nu kör vi denna så det ryker denna torsdag!!
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE