Sverige - Sydkorea (pingis)

Sverige möter nu Sydkorea kagtävlingen på OS och jag kan återigen sitta här och kolla på min fd klubbkompis Kristian Karlsson och de andra svenskarna när dom lirar pingis i OS.
 
Kristan Karlsson - Joo sayhyuk 
 
Joo är ju en defensivspelare som lägger tillbaka många bollar och som motståndare är det viktigt att man har tålamod och väntar på att läget ska komma. Det gäller att inte förivra sig och försöka vinna bollen för snabbt mot den typen av spelare som Joo är. En bra taktik mot en defensivspelare är också att spela bollen myckret mot armbågen. Det är ett bra sätt att skapa dom lägen som man behöver få för att sen kunna sätta in dom avgörande attackerna.
 
Jag tyckte Kritsian stundtals spelade bra. Han hade mycket tålamod och väntade på läget. Men han kommer in i perioder där han har lite för bråttom. Det är dessa perioder i matchen när han har för bråttom som Kristan förlorar väldigt många poäng för snabbt. Tyvärr förlorade Kristian den första matchen. Nu få vi hoppas att Sverige vinner några andra matcher så kan man kanske besegra Sydkorea.
 
 
 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE