Självbiografin? Nya arbetsättet?

 
Jag har fått ett bättre "flow" nu i mitt skrivand. Jag skriver inte bara på min självbiografi när jag sitter här hemma. Jag tar även vara på de tillfällena när jag har en paus eller rast på jobbet.
 
Det är inte ovanligt att jag har ca 6 minuter paus i bussen vid ett flertal tillfällen under ett arbetspass. Som det tidigare har varit så har jag inte utnyttjat den tiden till skrivande. Jag har heller inte tagit till vara på mina raster på 30-60 min.
 
Men nu har jag börjat ta vara på de raster och pausar som jag har. Ibland har man ganska tråkigt på jobbet när man bara sitter och väntar in tid för avgång. Då är det ju perfekt att bara ta upp telefonen och skriva lite. Dessutom kommer man ju på många berättelser när man tex sitter med bussen mitt ute i skogen någonstans och inte kan göra så mycket annat än att tänka. När man jobbar på med busskörningen då har man ju så mycket att göra hela tiden så då tänker man inte självbiografi överhuvudtaget. Men som sagt: Det finns stunder av dötid på jobbet och även om man kanske inte hinner skriva så mycket på en 6 minuter lång paus så kan det ju hända att  man ju under ett arbetspass tex 10 st korta pausar på ca 6 min. Utnyttjar man då den tiden till att skriva så blir det ju 60 minutersskrivande istället för ingenting. Och 60 minuter hinner man att skriva ganska mycket. Det nya arbetsättet som jag nu kör stenhårt på funkar skitbra.
 
 

maja
08 August, kl. 18:29 | Blogg;

hej hej
Vad ska du med självbiografin till?
lära känna dig själv bättre?

Svar: Ja, kanske är det så att jag lär känna mig själv bättre när jag sitter och skriver den.
Daniel Johansson

Emma
08 August, kl. 21:59 | Blogg;

Hej Danne! Jag undrar hur lång din biografi kommer bli vet du unefär hur många sidor och sånt det blir och kommer du skriva nåt om vad du vill göra på framtiden?

Svar: Jag har ingen aning. Jag vet vad jag vill skriva om, men hur mycket text jag kommer att skriva vet jag inte.
Daniel Johansson

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE