Man ska inte klaga.

Känns som jag har grejat hur mycket som helst i dag. Jag har i alla fall fått gjort mycket av sådana där ständigt återkommande grejer. Städat har jag gjort under dagen. Handlat och tvättat har jag fått gjort under kvällen.
 
 
Jag har ju skrivit en hel del självbiografi också. Som vanligt är det svårt och jag sliter och kämpar med formuleringar, tankar och efterforskning.
 
 
Jag kollat en del OS i dag också såklart. TV:n står på hela dagen lång . Jag har hört en del snack denna veckan i "pingiskretsar" att TV3 eller Viast (eller vad det nu heter) inte har visat tillräkligt mycket pingis. Man har tex inte kunnat se alla svenskmatcher på TV. En annan i pingisen har till och med gått ut offentligt med sitt missnöje.
 
Jag håller faktiskt inte med. Jag tycker att man har fått se ganska mycket pingis på TV:n under detta OS. Jag har inte sett allt, men jag tycker ändå jag har suttit ganska många timmar under denna veckan och kollat på grym pingis. Det är ju inte så ofta som man får se pingis på TV överhuvudtaget. Om man tänker på hur mycket annan idrott som har visats på TV denna veckan från OS så tycker jag nog inte att man har kunnat se mindre pingis än nån annan idrott. Man kan liksom inte begära mer pingis i "rutan" tycker jag, om man nu ska leva lite i verkligheten. Pingis är ju ingen jättestor sport i Sverige liksom. Vi är bra på pingis i Sverige, men det är ju en annan sak.
 
Jag tror att jag i alla år som jag har hållit på med pingis har hört detta klagande bland vissa "pingisfolk" om att det inte sänds pingis i TV. Man klagar när det inte sänds, och det kan jag förstå. Men när man får se det man har klagat på, då klagar vissa ändå. Hur mycket pingis ska man kunna se för att vissa inom pingisen ska sluta klaga på att dom inte får se pngis i TV? Jag tycker att vissa inom pingisen ska "tagga" ner lite nu och istället  vara lite glada över att man faktiskt har kunnat se sjukt bra pingis, och ganska mycket pingis under detta OS. Folk gnäller när dom inte får se, sen får man se, men man  klagar ändå. Sånt gör mig f'n tokig när folk gnäller oavsett liksom. Tagga ner det där med att det inte visas tillräckligt med pingis i TV, i alla fall när det faktiskt visas.
 
 
 
Får se hur länge jag sitter uppe natt. Jag är ganska trött nu och jag komer inte att tvinga mig själv att sitta uppe om jag inte orkar. Men jag vill hinna med lite mer på min självbiografi i natt. Dessutom är det ju kul att fortsätta se hur det går i OS.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE