Söndag - Måndag - Tisdag

Söndag:
Hade feber och tryckande huvudvärk hela dan. Det kändes som blodet i mig kokade och som om huvudvärken skulle spränga hela hjärkontoret. Natten mellan söndag och måndag blev ju också ganska hemsk. Jag vaknade till typ varannan timme och jag kände hur varm jag  var, fast ändå kunde jag frysa. Det var sjukt, bokstavligt talat.
 
Måndag:
Ingen feber längre, men den tryckande huvudvärken fanns kvar och den var med mig under hela måndagen. Jag pinade mig igenom ett arbetspass. Jag sjukskriver mig aldrig bara för huvudvärk, hur jävlig den än må vara. Det gick inte över under natten. Jag kröp i säng direkt när jag kom hem från jobbet. Klockan var väl då 22:30, men jag somnade nog inte förrän 03:30. Huvudvärken var så jävligt så den höll mig sådär jobbigt vaken. Jag vill bara somna och i 999 fall av 1000 så gör jag det direkt när jag går och lägger mig efter ett vanligt arbetspass. Nu har jag haft två nätter i rad utan tillräckligt med sömn. Hatar det!!
 
Tisdag
Idag började jag med att ta mig till apoteket. Skönt att dom öppnade redan klockan 08:00. Jag köpte Treo och nu hoppas jag fan att huvudvärken försvinner.
 
 
Jag känner mig mycket bättre idag. Skönt att man känner att man blir bättre och bättre. I söndags var det ju riktigt illa och igår var det illa, men ändå bättre och idag är det nästan bra.
 
Nu kan allt bara bli bättre. Det finns så mycket den senaste tiden som har gått rakt åt helvete för mig, och nu blev jag sjuk också. Nu kan det väl inte bli värre. Logiskt sett borde ju allt bli bättre nu.
 

Emma
04 April, kl. 22:33 | Blogg;

Med lite fantasi skulle det kunna va en sån gin o tonick. Gott med drinkar men tråkigt att vara sjuk och så :(

Cindy
04 April, kl. 22:41 | Blogg;

stackars ! e det allergien eller e de nån annan avkomma ? de e nog nåt som går nu på våren tror ja för de e många som e sjuka på skolan o ridningen . tröööööök !! krya o hoppas allt annat löser sig me !!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE