Promenad och vill få två saker fixat nu.

Har haft en ganska lugn dag. Jag vill ju inte göra för mycket. Jag vill mest skriva på min självbiografi och känna att jag kommer framåt med den liksom. När jag är färdig med den så lär jag väl få mycket att göra igen. Tittar man sig omkring och lyssnar lite så finns det ju alltid något man kan göra. Tittar man varje dag så kan man ge sig fan på att man får mycket att göra, men just nu är principen för mig att jag ingenting ser och ingenting hör och då slipper man ju att göra en hel del.
 
Idag har jag varit ute på en promenad i alla fall. Fint väder var det så jag gick en runda på nästan 12 km. Jag gick samma varv som jag vandrade förra söndagen. Jag tror jag var lite snabbare denna gången.
 
 
 
 
 
 
Annars känns allt lite segt nu. Jag väntar mest på att saker och ting ska hända. Jag kan inte påverka så mycket i de utan jag måste vänta på att andra människor ska ha tid med mig.
 
Nästa vecka har jag 4 dagar av arbete. Jag skulle egentligen ha jobbat 6 dagar, men för ett tag sedan så sökte jag ledigt och fick det. Det blir såklart en bra jobbvecka med ganska lite jobb, men känslan jag har nu är att jag helst skulle vilja vara ledig alla 7 dagarna nästa vecka. Jag är inne i någon period nu där jag bara känner att jag inte vill göra någonting. Eller så är det så bara att jag inte vet vad jag vill och då får jag inget gjort.
 
Jag har två saker som jag skulle vilja få fixat. En av dessa två saker är det jag som styr till 100%. Den andra saken måste jag vänta på tills någon annan har tid.
 
1. Jag vill bli färdig med min självbiografi. Det är något som jag kan påverka till 100% och jag behöver inte vänta in någon annan. Det är bara jag som skriver liksom.  Sitter jag bara här skriver typ varje dag och verkligen jobbar på med skrivandet och skapandet av detta så borde jag ju snart vara färdig. Men det är så lätt att skjuta detta framför sig och tänka att målet är att jag ska bli klar i år. Det är många måndader kvar av detta året och då blir det ibland att man tar en lite för lång paus från skrivandet. Jag har nog tänkt tanken också att jag ska lägga ner detta, men jag kommer alltid på något som får mig att tänka att jag ska slutföra detta. Dessutom har jag ju gjort en hel del redan och skulle jag strunta i det nu och inte göra färdigt då är ju allt det jag har skapat bara ett ogjort arbete.
 
2. Jag vil få renoverat och fixat mina två rum och min hall. Detta är ju sjukt att jag nu har fått vänta så länge (nästan ett år) Jag borde väl gå till någon annan och fråga, men jag vill helst inte det. Jag vet ju att dom som nu har sagt att dom ska hjälpa mig är bra och går jag till någon annan nu då kanske väntan blir ännu längre bara för att jag tar någon annan och inte väntar på dom som har lovat att dom ska hjälpa mig. Det finns inte så mycket jag kan göra mer än att vänta. Jag har pratade med hantverkarna för några dagar sedan, men jag får bara till svar att det har kört ihop sig mer än vad dom har räknat med, men dom kommer att höra av sig snart. Jag får väl bara fortsätta att ha lite tålamod. Jag får väl bara släppa det ur tanken tills den dagen kommer att dom hör av sig och säger att dom ska börja.
 

Anonym
04 April, kl. 21:38 | Blogg;

Kollade precis några av dina Youtubevideos, och undrar bara varför namnet på din kanal är just guldkille? Någon bakgrund till det eller var det bara något du kom på spontant?

Svar: Det var nog bara något som jag kom på spontan.
Daniel Johansson

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE