Nöjd med nya stommen

Skön ledig dag harjag haft och jag har väl egentligen inte gjort nånting. Jag har vilat och kollat på film. Man kanske grejar lite med tvätt eller disk, men mest gör jag ingenting. 
 
Men lite pingisträning har det blivit nu ikväll i alla fall. Idag provade jag min nya stomme. Den funkade jättebra att spela med. Den skiljer sig inte så mycket från den jag hade tidigare, men jag har en aning bättre kontroll med den nya stommen. Man känner det framförallt när man ska blocka bollar som kommer med mycket överskruv.
 
 
Jag gillade denna stommen. Tidigare när jag har provat nya stommar så har jag kört ett tag, men sen har jag alltid gått tillbaka tilldet gamla vanliga för jag att jag har känt att det jag hade har varit bättre. Men nu lägger jag den gamla stommen som jag har haft och spelat med i hur många år som helst på " hyllan" och så kör jag med den nya fräscha stommen: "YASAKA EXTRA OFFENSIVE 7 POWER". Det är egentligen bara en detalj som jag känner är bättre med denna stommen och det är kontrollen. Allt annat är nog detsamma. Men om en detalj är bättre än vad det har varit så kan ju det vara avgörande i en jämn match. Det kan ju faktiskt  vara så att man vinner en match med minsta möjliga marginal bara för att man just hade lite bättre kontroll. Och känner man att något är bättre än tidigare, äbven om det bara rör sig om en detalj som är det ju bara att byta till det som är bättre. 
 
Skönt att jag kände direkt att detta var en bra stomme för mig. Nu hoppas jag att jag kör på med denna stomme i minst 10 år i alla fall. 
 
 
Man ska ju ändå vara ärlig och säga att allt inte hänger på materialet. Är man i dålig form, eller om motståndaren bara är för bra då är det ju många andra saker som måste göras än att bara byta stomme. De finns ganska många detaljer  i mitt spel som inte funkar som jag vill att dom ska göra, men vad det gäller mitt rack nu så kan jag nog inte göra mer för att det ska bli bättre där i alla fall. Nu är det mer tekniska och fysiska saker som jag får jobba med om jag ska bli en bättre pingisspelare än vad jag är idag. Jag måste ju också träna betydlig mer än vad jag gör, men tyvärr har man ju inte möjlighet att göra det. Jobb och sånt måste ju komma före pingisen tyvärr. Ibland önskar man att man var proffs så man kunde få skita i att jobba och bara spela pingis i stället.  
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE