Ändrade planer och tålamod

Jag trodde först att jag skulle vara ledig idag och det var väl planerat så också. Men i går så frågade dom på jobbet om jag kunde jobba den dan som jag egentligen skulle vara ledig  (i dag) och så får jag min lediga dag i morgon i stället. Jag gick med på det även om jag egentligen inte var så sugen på den ändringen. Det känns lite tufft att jobba på en dag till när jag redan har jobbat en hel helg som dessutom var ganska tuff. Att jag får jobba i dag också gör tex att jag inte kan lira pingis ikväll, och det känns ju lite tråkigt. 
 
 
 
Men samtidigt så vill jag inte bara säga nej och vara ett ego som bara tänker på mig själv i alla lägen. Det är inte ofta som dom på kontoret ringer mig och vill göra en ändring. När dom ringer som dom gjorde igår då är det förmodligen för att det är brist på folk. Jag får ju ofta ledigt när jag vill ha det och av den anledningen så kände jag igår att jag kan gå med på att jobba i dag också. Jag får ju min lediga dag i morgon ochdessutom är jag ledig denan helgen som nu kommer. Så, det är ju inte så att det helt plötsligt blir för mycket jobb denna veckan bara för att jag ska jobba i dag också. 
 
 
 
Annars då?
 
Man kan säga att mitt tålamod som jag den senaste tiden har haft massor utav börjar tryta. Det känns som jag mest går runt och väntar på allting. Jag kan inte göra så mycket själv just nu. Jag måste vänta på andra innan jag själv kan göra det jag vill och det är jävligt tålamodskrävande. Jag vet inte hur länge jag pallar med egentligen. Ibland funderar jag bara på att skita i allt och liksom bara göra massor av spontana grejer utan att bry mig om vad konsekvenserna blir av de. 
 
Tar man tex detta med mina renoveringsplaner så har jag nu funderat på att ringa hanverkarna som ska hälpa mig och bara säga att jag skiter i detta. Jag liksom skjuter det på framtiden en gång till och då blir det väl något jag kommer att ångra senare, men just nu vill jag bara skita i det också. Jag kommer ändå inte tat bli 100% nöjd med mitt hem efter att jag har fått renoverat ändå och då tänker jag lite så att varför ska jag bry mig om att renovera överhuvudtaget?
 
De finns många andra saker också som jag går runt och väntar på eftersom jag inte känner att jag kan ta tag i de nu. Det är en ganska jobbig känsla och ibland känner jag bara för att skita i allt, även om jag vet att det får negativa konsekvenser, skapar problem och gör att jag kommer att ångra mig. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE