Mycket skrivande och läsande.

Idag har jag grejat mycket med min självbografi. Jag kände attt jag ville läsa igenom allt som jag hittills har skrivit. Det har blivit väldigt mycket för det tog faktskt några timmar för mig att läsa igenom, och jag är inte färdig på långa vägar än. En grej som kändes riktigt coolt efter att jag hade läst igenom allt det var att jag märkte att jag hade släppt väldigt mycket av sånt som kanske har varit lite jobbigt för mig tidigare. Jag har inte tänkt på att jag faktiskt har lyckats släppa ganskas många av dom berättelser som jag nu har suttit här i några månader och skrivit. Att jag har kunnat släppa och har slutat att fastna i grubblerier om sånt som har varit tror  är övertygad  beror på att jag just bara har suttit här och på ett ärligt sätt skrivit om saker som har hänt i mitt under mitt liv. Jag kände också när jag idag satt här och bara läste att jag inte skulle klara av att skriva om dessa berättelser en gång till. Det känns som jag liksom har glömt ganska mycket, eller bara släppt det och gått vidare.Jag har tänkt färdigt och hittat en del svar kanske som jag tidigare har funderat mycket på. Mycket av det jag sitter och skriver om har jag grubblat på i många år. Stundtals har det varit riktigt tufft. Nu känner jag helt plötsligt hur jag bara kan släppa och sluta grubbla på den ena händelsen efter den andra. Jag rensar liksom ur de gamla genom att sitta här och skriva min självbiografi. Så känns det nu.
 
Jag har ju sen länge vetat att detta med skrivandet kommer att vara bra för mig rent mentalt på ett eller annat sätt. Men idag var det nog första gången som jag kände att detta skrivandet verkligen har varit bra för mig. texten blir liksom min psykolog som man sitter här och bearbetar saker med och syftet är ju sen att det ska få mig att må betydligt bättre. Man ska liksom sluta fastna i grubblerier i framtiden. Cool feeling nu när jag kände att detta med skrivandet funkar när jag nu har lyckats släppa så mycket händelser som har varit ganska tuffa att leva med och gå runt och tänka på tidigare.  
 
Jag har idag också skrivit en hel del mer på min självbiografi. Efter att jag fick den där positiva känslan tidigare idag av att läsa de som så här långt är färdigt så har jag hittat ny inspiration till att sitta här och skriva mycket mer. Detta kommer att bli jävligt bra när jag blir färdig!  Fasen va sjukt att texten kan bli som min  psykolog och att jag nu känner att det funkar så bra som jag från början  ville att detta skulle göra med mitt skrivande om hela mitt liv, oavsett om jag skriver om mig som liten eller stor.
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE