Ledig, hostig och julpynt


 
 Det kom lite snö idag. Den försvann igen och det tycker jag är bra. Jag vill ju inte ha snö. Dt är inte mjäll på min jacka, det är snö. Den första snön föll idag och jag är glad att den redan är borta.
 
Jag spelade lite pingis ikväll. På ett sätt var det fel av mig att träna ikväll. Jag har lite halsont, har rethosta och är också lite småförkyld. Jag vet, och har vetat sedan länge at man egentligen inte ska träna pingis med någon sjukdom i kroppen som tex halsont. Att jag ändå går till träningshallen och tränar är för att jag tycker att det är så roligt med pingis. 
 
Jag spelade inte bra ikväll. Naturligvis beror det ju på att jag känner mig lite sjuk, med det beror ju också på att jag inte har tränat nånting på över en vecka. När jag liskom inte spelar mer pingis eller tränar så mycket annat mer än vad jag gör nu så kommer jag att göra dåliga träningspass, blandat med ganska bra spel ibland eller riktigt bra träningspass. Men mängden "dåliga" pass kommer alltid att vara många så länge jag inte tränar mer än vad jag gör. Man kan ju undra varför jag gick och tränade idag över huvud taget. Med sjukdom i kroppen så vet jag ju att jag innan att jag inte kan gå för fullt. Men till saken hör den att jag tycker det är så roligt att spela, även om mitt pingispass skulle kännas dåligt. Dessutom vet jag att det finns några fd världsmästare i pingis som har vunnit VM-guld i pingis efter att dom har spelat en VM-final med ganska hög feber i kroppen. Jag tänker liksom att om det har funnits pingislirare som jhar lyckats bli världsmästare med feber i kroppen så måste väl jag i alla fall orka genomföra ett pingispass på lite drygt en timme även om jag har lite halsont, hostar och börjar bli förkyld. 
 
Man ska ju egentligen inte träna med virus i kroppen. Man blir säkert inte friskare av det. men just nu sitter jag ändå här hemma efter ett pingispass och det känns bra när man vet att man har ett pingispass i kroppen. Den lilla träning jag genoför gör mig ändå ganska gott och när jag hittar den där tiden av ledighet som samtidigt passar med pingisträningen då vill jag inte bara strunta i pingisen. Struntar ibland så kan det gå väldigt lång tid utan mellan gångerna. Bättre att köra på liksom. Jag tränar ju bara och jag bryr mig inte om vilka resultat pingisträningen ger mig. Jag tränar ju inte för att jag ska orka tävla. Jag tränar inte för att jag vill spela bra i nåhgot seriespel. När jag vär spelar pingis så kan jag bara köra skiten ur mig och går det bra då är det naturligvis jätteroligt, men om pingisen känns dålig så ångrar jag ändå nästan aldrig att har genomfört ett pingispass. Det är ju så roligt att lira, och det är ju det viktigaste.
 
 
 
 
Idag har jag också börjat att julpynta . Det kanske är lite för tidigt, men jag vet ju att jag kommer att städa bort julen typ den 28 december. När man närmar sig nyår så känns det liksom inte som jul längre. Har jag varit snäll så har tomten varit hos mig på julafton. När julafton är över så är det full fokus på nyår som gäller. Då känns det inte som jultomtar är något man vill tänka på mer. Nyårsafton är intre julafton liksom. Eftersom jag städar bort julen lite för tidigt så kan jag börja pynta gasnak tidigt,  tycker jag. Jag gillar att julpynta och göra julfint varje år. Det blir lite annat än vad man är van vid och det är ju så tråkigt om man inte har lite julstämning i sitt hem. 
 
 
 
 
 
Fågel söker fäste, mänska bygger bo. Eget lilla näste ger den bästa ro.
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE