På ett sätt och på ett annat sätt

 
Nu har jag på ett sätt jobbat färdigt för denna helgen. På ett annat sätt har jag inte jobbat färdigt eftersom jag har en dag imorgon också av arbete och sen får jag ledigt på tisdag. 
 
Det är inte så roligt att jobba helgen, fast ser jag det på ett annat sätt så gillar jag ändå att jobba när väldigt många andra är lediga. Jag tänkte på det nu ikväll när jag körde. Fan va skönt att bara glida runt med bussen en söndagkväll när nästan ingen åker. Stan ligger nästan helt öde. Man ser ett fåtal personer ute och 1-5 personer åker med mig i bussen på varje tur som jag kör. Jag har betalt för att glida runt och jag gillar att jobba när det känns som att nästan ingen annan gör det mer än jag. Jag gillar känslan. Den är mycket bättre än när det tex är rusning klockan 06:30 på morgonen en vanlig vardag.
 
 En annan sak som är bra med denna jobbhelgen som har på mitt schema och kör var tredje vecka det är att dagarna är inte så långa. Man gör inte ens 8 timmar per dag, och det är ju rätt soft. Passet man har på fredagen är det bästa passet av dom 3 olika pass som jag har på just fredagar. Lördagen kan vara lite tråkig körning på, men man kör inte många timmar. Passet jag hade idag är ännu  kortare än det igår och dessutom är det roligare linjer att köra, plus att man har en ganska lång rast på en ganska kort arbetsdag. Så ser man det positivt så finns det mycket som är bra med denna helgen även om man såklrt hellre vill vara helt ledig under helgerna. Men ska man ändå jobba så är upplägget på denna jobbhelgen näst intill perfekt. Den har många fördelar. Det gäller bara att man väljer att fokusera på dom och inte på allt som man inte gillar med helgjobb.
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE