Tankar denna Torsdag ❤️

 Jag har haft en helt ledig dag. Jag har mest sovit känns det som. Jag blir så trött av allt som jag har att göra. Jag tänker så mycket på allt möjligt. Hur ska det bli med det? Vad ska jag göra med det? När ska jag få ordning på det? Mycket är bara rörigt och jag vet egentligen inte om jag orkar, fast så har jag ju tänkt i flera månader nu och jag orkar ju i alla fall. eller så orkar jag inte alls för när jag bara känner att det är för mycket så går jag ju och lägger mig och sover. Mitt på dagen liksom.. 
 
Ett annat sätt som jag brukar köra på när jag inte orkar bry mig om något det är att gå ut en kväll och festa lite. Det blir inga brutala fyllor där jag häver i mig hur mycket sprit som helst. Jag festar förståndigt, men man går ut och hänger där det finns en bar. Man lyssnar på musik och träffar lite roligt folk. Typ, jag gör något som jag tycker är skitroligt och glömmer bort bekymmer, sorger och besvär.
 
Festandet gör att jag har en något pressad budget varenda månad. Jag har ju ett mål med sparandet i år och när man går ut och festar lite då och då så får jag "tagga" ner allt annat för att inte spräcka den budget som jag vill hålla. Jag tycker ändå att det är värt att festa en natt och vara lite halvsunkig dagen efter.  Jag känner liksom inte för att bara gå runt och göra massa vardagligt "trökgöra" samtidigt som jag tänker på alla sorger bekymmer och besvär. Alla partyn (med måtta) blir en väg bort från allt en liten stund. Dessutom går ju livet ut på att ha kul och kan jag inte bara sitta hemma och ruttna. 
 
 
Idag har jag alltså mest slappat och sovit. Jag var också ute på en pw under förmiddagen. Det kändes faktiskt riktigt bra. Så allt är inte helt åt helvete.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu sitter jag och kollar hockey och det är ju också kul. Fast Sverige spelar allt skitdåligt. Hoppas dom kommer igång nu inför tredje perioden.
 
 
Ha en trevlig kväll.
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE