Brottas lite med gamla demoner.

På ett sätt känns det rätt skönt att bara ha taggat ner lite. Under de senaste månaderna så har jag ju tex spenderat ganska mycket cash. Det har väl inte varit några problem så för förra året drog jag ju in så sjukt mycket mer cash än vad jag någonsin har gjort under något annat år i hela mitt liv. Klart man kan leva lite på den grejen nu. 
 
Men i längden så håller det ju såklart inte att ha mer utgifter än vad man har inkomster. Det håller ett tag, men inte i evigheter. Därför vile jag bara tagga ner det där lite. Det gäller att komma ner på jorden igen och dra in lite cash innan jag fortsätter med något igen. 
 
Jag har inga större problem med detta egentligen, men jag brottas ändå lite med gamla demoner. Jag tänker att något mer kan jag ju göra liksom. Igår när det under någon timme var lite tufft på jobbet så tänkte jag att jag bara villle komma bort ett tag. Man kanske skulle ta sig en resa, typ till helgen. Komma bort lite i några dagar och ha det bra liskom.  Fast nej!! Jag måste ju tagga ner lite och inte hela tiden vara "på väg" någonstans. 
 
Jag får den där tanken. Jag kanske bara ska göra ... men jag slår bort tanken ganska snabbt och går tillbaka till att jag måste "tagga" ner ett tag. Jag har inga problem med, men någon sekund ibland så får jag en tanke bara. Jag brottas liksom med gamla demoner om att jag hela tiden ska vara på väg att göra något utöver det gamla vanliga i vardagen. 
 
Jag har väl pengar till allt möjligt fortfarande och jag skulle väl kunna spendera rätt friskt ett bra tag till. Men det känns mer rätt och bättre att komma ur "spenderarbyxorna". Risken är ju annars att man står inför en situation där man måste "tagga" ner. Då blr det kanske inte lika lätt. Jag är gärna upp och flyger ibland, men jag måste ju landa också och fylla på med energi. Annars kraschar man ju. 
 
Planking...
 





Anonym
03 March, kl. 12:11 | Blogg;

Grattis på födelsedagen Danne! Hoppas du mår bra och ta hand om dig :)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE