Onsdag ❤️

Skönt att man nu har 2 lediga dagar mitt i veckan. Får helg efter att ha haft en ledig helg, fast jag ska ju också jobba helgen. Det är skönt att vaar ledig nu i alla fall. 
 
Jag har varit ute på en löprunda i morse. Det gick inte bra. Jag kände mig tung och jag fick mest kämpa för att jag överhuvudtaget skulle orka jogga.
 
 
 
Jag kommer aldrig att förstå varför det ena dagen kan känans skitbra och sen från en dag till en annan så känns allt skitdåligt. När man tror att det kommer att det kommer att gå bra då gör det inte det och tvärtom. Så är det när jag tränar pingis, och nu är det så med löpningen också. Givetvis kan jag väl förstå de beror på en mängd olika saker om det känns bra eller dåligt. Men varför det går så mycket upp och ner, det kommer jag nog  aldrig att fatta. Det kanske är lika bra det. För om jag kunde vara säker på innan att tex en löprunda kommer at kännas väldigt dåligt då tar mig sig ju inte ut den dagen. Det är ju trots allt så att det är den träningen som blir av som räknas och om en löprunda känns dålig så har jag ju ändå tränat och fått svettas lite. Det är ju bättre än ingen träning alls liksom.. 
 
Jag kör bara på. Känns det dåligt så får det väl vara så. Känns det bra då är det ju toppen. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE