Helgen

Då har man jobbat färdigt för denna veckan. Under helgens arbete fick jag mycket att göra. Masssor av folkn åkte buss. Inte så konstigt för det var ju festival här i stan. ´Det gick bra och jobba även om jag var tvungen att jobba över en hel del. bara att skriva övertid och hoppas att det märks när lönen kommer. 
 
Annars har jag ganska bra arbetspass när jag jobbar helgen. Jag har bra söndagspass och efter som det råkade vara två röda dagar denna helgen så fick jag ju två rätt sköna pass att köra. Dessutom är alltid fredagens pass det bästa av dom fredagspass som jag har på mitt schema. Så detta var en bra helg och ganska kul var det också.
 
Eftersom det var lite party i stan så var det ju också många som snackade Dannebloggen med mig. Några skulle ta en selfie tillsamans med mig. Eller heter det kanske groupie när man är felra på en bild? Det var mycket i helgen och tvära kast från det ena till det andra. Det gäller och vara lugn och avspänd bara så löser man typ alla situationer på bästa sätt. 
 
Annars har jag kört en hel del löpning i helgen. för tre dagar sen körde jag mitt första löppass på år och dar. Nu har jag kört över 2 mil löpning på 3 dar. Det är bar start och känner hela tiden att jag bara vil fortsätta med detta. man får ju bara så grymt skön "feeling" i kroppen efteråt. Den känslan vill jag ha i kroppen för alltid och då måste man ju springa för alltid också.
 
Jag fortsätter skriva på min sk självbiografi. Det går bra även om vissa texter nu börjar bli lite för känslosamma för mig. Ibland är det svårt att hålla tillbaka tårarna när man sitter här och funderar över saker som man har varit med om i livet. Det blir väl lätt att man känner efter lite extra när man sitter här funderar över vissa ganska sorgliga saker.  Det är ju tur att jag har mycket roligt också att berätta om.
 
Jag känner att det går bra med skrivandet om mitt liv. Jag tror faktiskt att detta kommer att bli riktigt bra när jag är färdig. Fast jag vet inte vad jag ska göra med allt material än, men det löser sig. Nu är det ju bara skriva som gäller.
 
 
 
 

Anonym
06 June, kl. 20:32 | Blogg;

Du får lägga upp en videoblogg snart. Det är alltid trevligt.

Anonym
06 June, kl. 22:46 | Blogg;

Tänk på att inte springa för mycket i början, det blir lätt att man gör illa knän eller benhinnor om man går all in direkt, samtidigt är det svårt att hålla igen i början när man känner att man gör stora framsteg snabbt. Värt att tänka på iaf. Ett trick jag kör med är att låta bli att spring nån gång då man är riktigt sugen för då håller man uppe motivationen längre och löpningen blir en sorts belöning mer än träning. Grymt kul att du börjat springa i alla fall, lycka till danne!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE