En kort runda nu på morgonen.

Hej!
 
Alltid skönt när man får vara ledig en dag från busskörningen. Slippa bry sig om tider och allt man måste göra. Dessutom behöver man ju inte bry sig om allt man inte måste göra heller. Låt den meningen sjunka in lite så fattar ni kanske vad jag menar.
 
Jag började denna dag med en löprunda! Känns bra att jag sitter här och kan säga att det  just var en löprunda och inte pw eller promenad. Det kändes inte bra och tiden är skrämmande dåligt, men det spelar ju ingen roll. Jag har varit ute och tränat. Det känns bra nu. Det är bra tränig att vara ute och springa. Jag har ju bränt kalorier, fått upp lite flås, sprungit 3,5 km och blivit svettig. Några andra krav sätter jag inte på mig själv än att jag ska känan att jag tränar liksom. 
 
 
 
Nu ska jag fixa lite med maten och sen ska jag fortsätta med min självbiografi. Tanken är att jag ska lägga ner ganska mycket tid i dag åt skrivandet på denna grej. Det är när man tex är ute och springer som tankar på vad jag ska skriva om  ploppar upp i huvudet. Det skapas inga tankar om detta när man har fullt upp med något annat. När man jobbar som fan eller stressar runt på någon ledig dag med vardagligt "trökgöra" för att man vill hinna med så mycket som möjligt på väldigt kort tid. Tankar om detta får man oftast befinner sig någonstans för sig själv och har tid att tänka. 
 
 
Ha en trevlig dag!
 
 
 
 

Johanna
06 June, kl. 12:00 | Blogg; http://johannasstyling.wordpress.com/

Ja, det är så himla härligt när man kommer ut och faktiskt ger sig fan på att springa! :)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE