Nu ska det bli perfekt!

Det kommer nog att ta ett tag innan jag får ordning här hemma. Jag har i alla fall börjat att städa ur köket lite. Ta bort allt byggdamm och så.  Mycket av mina gamla saker som jag hade i det gamla köket vill jag inte lägga tillbaka i det nya köket. Det känns helt natutrligt nu att bara slänga och köpa nytt. Ett tag framöver nu så blir det mycket springa i affärer och leta prylar. Stora och små prylar. Allt jag kan tänkas behöva ska jag köpa. Lite shopaholic varing är det kanske, men nu ska köket bli precis så perfekt som jag alltid har velat ha det. 
 
Jag är så nöjd och glad nu! Jag fick nypa mig lite i armen nu när jag kom hem för jag fattar väl inte riktigt att jag faktiskt precis just nu har ett kök sånt som jag alltid har velat ha.  Häll med induktion, frostfri frys och en självrengörande ugn. Snygga luckor och perfekta mått så att jag tex kan stå i rätt arbetshöjd  och fixa med min mat.
 
Jag har en hel del kvar att göra innan jag får köket perfekt som jag vill ha det. Jag behöver ju inreda köpa en hel del nya prylar. Det blir en ny taklampa och jag ska ha köksbord och stolar till detta också. Det gamla köksbordet som jag hade med dom fula stolarna åkte ut igår. Jag kommer inte att sakna de där direkt.  Mycket nytt blir det nu istället. Ut med de gamla in med nya. Det gäller nästan allt nu.  Har jag nytt kök så vill jag ha nya grejer till det. Så enkelt är det och när jag vill det så får jag ju fixa det bara. Hantverkarna är ju klara så nu får jag fixa och greja själv. Det blir inte något problem alls för jag är bara så grymt taggad.
 
 
Nu kör jag på tills köket blir perfekt. Det kommer att ta ett tag för mig.  Jag har ju busskörning och mycket annat att tänka på också. Men allt får ta den tid det tar. Allt känns bra och jag är redan supernöjd!
 
 
 

Sofia
01 January, kl. 17:03 | Blogg;

Hallåj sötnos!
Jag går själv och funderar på att renovera mitt kök, och har lite frågor till dig som nästan är färdig.
Vad ska man tänka på om man vill renovera köket?
Vad kostade ditt kök, har själv ett i ungefär samma storlek och diggar verkligen din smak!
Var det jobbigt att leva i lägenheten under renoveringen eller skulle du rekommendera att ta in på hotell under några dagar?
Puss och kram!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE