Jag har taggat till och taggat ner.

 Idag fick jag tagga ner lite när det gäller grejandet med köket. Vid lunchtid idag så kände jag mig typ svimmfärdigt. När kroppen  "varnar" för att man måste ta ett "break" och bara vila då ska man bara göra det. Annars går det lätt åt helvete.  Jag får ju inte äventyra min hälsa på något sätt. Jag kommer ju att att få mitt kök som jag vill ha det och om det tar en vecka till att komma i ordning så gör ju inte det någonting. 
 
Igår körde jag hårt med köket för att få ordning på det. Jag städade under morgonen, men jag hinner ju inte göra så mycket. Jag skulle ju köra buss under eftermiddagen och kvällen. Jag måste ju hinna med att äta och så innan jobbet.  Jag hann ändå med lite städning. Städa och putsa mitt fönster hann jag med.
 
 
 
 
Sen jobbade jag på och när jag sen kommer hem klockan typ klockan tolv på natten så kan jag inte hålla mig borta från att städa ur köket så då kör jag på med detta till klockan tre på natten innan jag bara bestämmer mig för att jag måste gå och lägga mig. Öhhh... Att jag aldrig lär mig att jag inte ska köra så hårt. Kroppen kommer ju att säga ifrån även om man tycker att det är roligt. Men när jag blir svimmfärdig då är jag glad att jag bara kan släppa allt och tagga ner. Men, klockan tre på natten kändes riktigt tuff när jag klev upp i morse Öhhh... igen.
 
 
 
 
 Idag går jag upp ganska tidigt. jag kliver upp och städar vidare direkt. Jag är snurrig i huvudet och är så jävla trött, men jag vill så mycket nu med köket och då kör man ju lätt bara på liksom. 
 
Jag börjar nu på morgonen att få lite ordning på mina saker och städat och fin har jag ju också.
 
 
 
Men jag behöver ju handla en del också. I morse när affärerna öppnade så drog jag ut på en liten shoppingrunda. Jag "taggade" först till en möbelaffär. Jag behöver ju ha ett köksbord om jag nu ska få ett perfekt kök någon dag. 
 
Jag hittade ett lagom stort och fint var det också så jag slog till. Jag kommer att få bordet och även några stolar hemleverat i nästa vecka. Det kommer att bli fint med ett "flong" nytt köksbord i mitt "flong" nya kök. Efter den beställningen så går jag runt i stan och köper allt möjligt. Mycket stekpannor och gryter slår jag till på. Jag köper även en taklampa.
 
Jag tänkte ju först att sätta upp min gamla lampa, men som med mycket annat så passar inte det gamla i mitt nya kök. Bättre att slänga skiten och köpa nytt. Den nya lampan som jag nu har kostade ju typ bara 500 spänn så det är ju batr att slå till, och det gjorde jag. Nu är man nöjd med taket och allt som sitter där uppe. 
 
 
När jag kom hem efter shoppingen då sa kroppen ifrån och det var där och då som jag  typ blev svimmfärdigt. Där ställde jag ifrån mig alla kassar och jag fullständigt gav fan i köket. 
 
 
Sen har de bara varit mat, vila och slappa hela denna dagen. De som är kvar att fixa till i köket är:
 
1. Packa upp allt nytt som jag har shoppat till mitt kök.
2 Tvätta och polera upp mina dörrar i köket
3 Tvätta av golvet
4 Köpa hem mera mat. Just nu finns det typ bara vatten i kylen och inget annat. 
5 Få hem mitt köksbord
 
 
Sen ska man ju städa allt annat här i lägenheten också. Byggdamm tränger ju in överallt så jag har att göra med städet. Jag ska också få ner några lådor i källaren och man får väl köra lite skit till tippen också. 
 
Men som sagt: Nu "taggar" jag ner lite. Jag har kört för hårt under ca två veckor så nu behöver jag vila ordentligt.  Jag måste lära mig att inte köra så hårt med mig själv, men man vill ju så mycket. Det blir ju lätt så då. Men jag är i alla fall bra på att tagga ner när jag känner "varningssignalen". Och tur är väl det.
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE