Två tankar som jag alltid tänker på morgonen.

Tjena!
 
Hoppas allt är bra med er denna fredag. När jag vaknade i morse så kände jag väl att jag mådde bra, men jag hade liksom ingen ro i kroppen. 
 
Alltid när jag vaknar till efter en nattsömn så tänker jag nästan alltid på två saker direkt. Två saker, alltid samma två och varken mer eller mindre. 
 
1. Vad är klockan
2. Vad har jag som jag vill få gjort idag.
 
Efter detta är det alltid svårt att koppla av igen. Har klockan blivit mycket så tänker man ju på att man måste kliva up för nu har jag tex sovit bort större delen av förmiddagen och då kanske jag inte hinner få gjort nåt. Det kan kännas lite jobbigt, men samtidigt är det väl bra at man vill ta sig upp och göra saker. 
 
Man har lite svårt att få 100% ro i kroppen när man så fort man vaknar börjar tänka på vad dagens grejande ska bestå av. Sådan har jag alltid varit även om jag dom senaste åren har blivit betydligt bättre på att inte greja från tidig morgon till mitt i natten. Eller ännu värre: Tidig morgon, hela dagen, hela kvällen och hela natten. 
 
Idag har jag tagit det ganska lugnt. Jag håller på nere i tvättstugan, jag har kört lite soptunnor och betalat någon räkning. Nu sitter man här och bloggar lite och det kommer fler blogginlägg under dagen. Jag får väl fixa lite med min mat också. Det är fortfarande roligt att laga mat. Jag ska ha en avspänd och lugn dag. Koppla av mycket och greja lite. Något vill man ju göra, men man ska ju samtidigt se till att må bra och finna mer ro i kroppen.
 
 
Ha en trevlig dag!
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE