Tankar efter gårdagens pingisträning.

 Jag tränade pingis igår. Det känns idag. Det känns bra! jag har en skön känsla av att det inte var länge sedan som jag genomförd ett bra träningspass. En timme pingis räcker gott för ett man sen ska få en skön känsla i kroppen under ganska många dagar framöver.
 
Jag fick lite kritik igår av en annan pingisspelare att jag "bara" tränade i en timme. Emn timme ger väl inget menade han. Jag är av en helt annan åsikt. 
 
Jag vill spela pingis med kvalitet. Jag kör hellre en timme med kvalitet än två timmar där första timmen kanske är med kvalitet och andra timmen inte. Naturligtvis kan man köra två timmar pingis bra med jävligt hög kvalitet under helaträningen. Men igår valde jag att bryta efter en timme eftersom jag hade maxat under en timme utan någon vila överhuvudtaget.  Dessutom har jag spelat pingis i typ"hundra år" och jag vet att jag inte får ut så mycket mer av att köra två timmar pingis istället för en. Jag har helt enkelt spelat så mycket pingis i mina dar så jag känner nog att jag vet vad jag ska göra för att pingisen ska kännas perfekt för mig.
 
Jag spelade bra igår under den timmen som jag körde på och det är den känslan jag vill ha med mig när jag går hem från träningen. Jag var aggresiv och jag hade bra egna servar som jag följde upp med attacker gång på gång. Jag rörde mig bra och jag är stark rent mentalt mot slutet av de matcher som jag spelade igår. Jag vann alla matcher jag spelade och utan några större problem. Rätt skön "feeling" i kroppen fick man efter gårdagens pass! Och det känns som jag vet vad jag gör liksom... Om så mycket funkar så bra som det gjorde igår då ska man nog inte ändra för mycket på allt de som faktiskt funkar bra.
 
 
 
 
 
 

Anonym
02 February, kl. 01:27 | Blogg;

En timmes träning på kvällen är ju bra gjort av dig! All träning är bra
träning!

Danne B
02 February, kl. 08:01 | Blogg;

Tjena. Vad kör du för gummi på ditt rack?

Svar: BOOST TC.
Daniel Johansson

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE