Kaos med mina tankar.

 De finns mycket som snurrar runt i huvudet på mig nu. Efter att renoveringen av köket var klart så har jag tänkt väldigt mycket på vad jag ska göra efter det. Vad är nästa grej liksom? Jag vill göra mer här hemma. Renoveringen har ju bara börjat. Men det finns mycket annat ocskå som jag vill göra. Jag tänker på allt som jag vill och det skapar rätt mycket kaos i mina tankar. 
 
Det jobbiga är väl att jag vill för mycket. Jag vill väl mer än vad jag egentligen orkar med just nu. Jag har svårt att hålla fokus på en sak i taget. Jag tänker på allt och då blir inget gjort. 
 
Mycket av de jag tänker på har jag säkert tänkt på i flera år, men aldrig fått gjort. Ska jag tex ta tag i mera renovering här  då blir det en jäkla massa möbler som jag måste flytta runt här hemma. Jag orkar inte befinna mig i sådan röra just nu. Ok, jag kan ju prata med en hanverkare nu och boka in något längre fram, men jag vet ju inte vad jag orkar med längre fram heller. Jag ställer mig också frågan om detta med att fixa mer i mitt hem är så viktigt egentligen? Men sen börjar jag om i tanken och hur jag än vänder och vrider så kan jag aldrig släppa tanken på min dröm, som ju är att få mitt hem precis så perfekt som jag bara vill ha det. 
 
Mycket annat grubblar jag över också. Jag kan inte få grepp om något. Det blir bara kaos. Jag kan inte sluta tänka och jag orkar inte börja göra något. Vad gör man då? 
 
Hoppas att ni alla får en fortsatt trevlig❤❤❤❤ ALLA❤❤❤❤ HJÄRTANS❤❤❤❤ DAG.❤❤❤❤. 
Själv har jag haft en bra dag och jag ska fortsätta att ha en bra kväll.
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE