God mat och städat och fint.

Nu har jag ordning och reda igen. Det har tagit något vecka att komma iordning efter köksrenoveringen.
 
Köket är jag helt nöjd med. Nytt och fint är det och jag har fått det precis som jag vill ha det. Det är lätt att hålla rent och maten jag lagar går ganska snabbt att fixa till. Jag misslyckas en del med min matlagning också. Jag glömmer ibland att jag steker på Induktionshäll. Det blir varmt fort, för varmt ibland och ibland är jag inte tillräckligt snabb med stekspaden så det händer att jag bränner maten. Då är det ju bara att kasta skiten och börja om. Ibland får jag ge mig på en helt annan maträtt än den jag tänkte laga från början. Ifall jag tex bara har en köttbit och bränner den dåkan jag ju av naturliga skäl inte steka en ny. Då får det bli fisk eller nåt annat. Jag lyckas alltid tillslut att få till min mat, men jag har nog misslyckats lika många gånger som jag har lyckats med min lagade mat. Det är jobbigt att misslyckas, men det väl bara att bita ihop och ta nya tag. När jag väl får till det så smakar det ändå alltid riktigt bra. Det kanske är bra att misslyckas i köket ibland. Man kan ju inte lyckas jämt när man samtidigt vill prova sig fram i köket. 
 
 

 
 
 
Nu har jag mest börjat fundera på hur jag ska göra med resten av lägenheten. Jag vill ju renovera mer och köpa mera nytt, slänga en del och få min bostad så perfekt som jag alltid har drömt om. Fast jag har lärt mig en grej dom senaste veckorna som jag bara inte kan strunta i: Jag kan inte bara blåsa på med de jag vill få gjort hela tiden.
 
Jag är ju en sådan person ofta tar tag i saker direkt om jag känner att jag vill få något gjort. Det är ju inte alltid fel, men man måste ju stanna upp ibland också och det glömmer jag lätt. Jag bara blåser på när vet vad jag vill få gjort.  Förutsättningen är ju såklart att jag kan fixa det själv, annars händer det kanske inte så mycket. Men efter att hanverkarna hade blivit klara och det var dags för mig typ städa och inreda så körde jag så hårt med komma iordning och jag tror jag var nära att bryta ihop. Jag hade först under själva renoveringen gått upp klockan halv sju på morgonen i två veckors tid. Dagarna blev så långa eftersom jag skulle iväg och köra buss under eftermiddagen och kvällen. Upp tidigt på morgonen och inte sova förrän sent på natten, för att sen gå upp tidigt igen. Man är rätt mörbultad redan efter detta och att jag då inte "taggar" ner utan bara fortsätter så efter att köksrenoveringen är klar är ju något jag idag vet att jag egentligen inte riktigt pallar med. Jag vet detta, men ibland bryr man sig inte om det liksom.
 
Nu är jag i alla fall helt i ordning. Sen jag fick den där känslan av att jag körde lite för hårt med städ och inredning så började jag ta det väldigt lugnt. Jag kanske bara dammde lite och sen gjorde jag inte ett skit med förrän nästa dag. Sen gick det någon dag så dammsuger man typ alla golv osv... Nu är allt klart och jag känner inte att jag ångrar att jag tog en hel vecka på mig innan jag liksom hade städat upp och fixat till allt efter hanverkarna. 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE