Det är bara att köra loss ordentligt

Helgen är snart över och jag hoppas ni har haft en bra helg. Själv har jag bara tagit det väldigt lugnt. Jag har kollat mycket på film. Kanske kollar jag på någon mer film ikväll innan jag går och lägger mig.
 
Jag har också lagat mycket god mat. De har bla blivit både blivit fiskburgare och piroger helgen.
 
 
Känns lite märkligt att jag som inte för så länge sedan sa att jag inte kommer att laga mat här hemma nu gör det nästan mer än någonsin tidigare. Denna veckan har jag nog lagat mer mat själv än vad jag har hämtat ute.
 
Det som gör att jag tycker detta är roligt just nu beror naturligtvis på att jag har ett väldigt nytt kök. Allt jag lagar går så väldigt snabbt. Jag kan nog säga att det går snabbare att laga egen mat hemma än att hämta något ute som man bär hemma färdigt i en låda. När jag lagara min mat så tror jag knappt att det är sant. Kan man verkligen laga mat så snabbt och smatidigt få det att smaka gott också? Nu har jag gjort detta så många gånger så jag vet att det går. Med detta i tankarana när jag går och handlar så blir det också roligt att handla hem alla ingredienser som man behöver till en viss maträtt. Jag fattar egentligen ingenting. Vad har fått mig att ändra mig så från att ha varit helt emot allt vad matlagning heter? Roligt är det just nu i alla fall. 
 
 
 
 
 
Annars tänker jag mycket på nya renoveringsprojekt. Jag kan inte sluta fundera över hur jag vill ha resten av min lägenhet. Hur ska jag fixa min dröm om att få mitt hem på det sätt som jag alltid har velat ha det? Jag planerar och tänker mycket på det just nu. 
 
Just nu känns allt för stort. Denna känslan av att något är för stort för mig har jag ju känt förr. För ganska exakt ett år sedan så kände jag ju att detta med att fixa köket var för stort för mig. Nu sitter jag ändå här och har i stort sett fixat allt som har med köket att göra. Jag har två fakturor kvar att betala. Att jag inte har betalat dom beror bara på att jag inte har fått dom, men nästa vecka lär jag få dom. Då är det bara att betala dom och sen är verkligen allt klart. Detta med köket var inte för stort. Jag fixade ju detta tillslut och jag hoppas att de jag nu går och fnderar på bara just nu känns för stort med kanske om ett år eller nåt så har jag fixat mera renovering och andra gerjer som jag vill fixa för att jag ska bli nöjd. 
 
Det är bara att fortsätta nu. Det är bara att köra loss ordentligt. Det finns många sätt att förverkliga sina drömmar på. Det gäller bara att hitta ett sätt som funkar liksom. 
 
 
 
 

Monica
02 February, kl. 00:38 | Blogg;

Roligt att se att du lagar mat Danne. Gör du bröden och moset och burgarna själv? Eller är det halvfabrikat?

Svar: Bröden köper jag färdiga. Moset och burgarna gör jag själv.
Daniel Johansson

Monica
02 February, kl. 19:00 | Blogg;

Vad duktigt Danne! Jag skulle vilja testa dina fiskburgare, kan du inte slänga upp ett recept? :)

Anonym
02 February, kl. 22:21 | Blogg;

Ser riktigt fint ut Danne! Du är inte sugen på att gå en matlagningskurs nu när du är ny på det här med att laga mat å allt :)

Anonym
02 February, kl. 19:18 | Blogg;

Riktigt snyggt kök som du har!!!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE