Torsdag ❤️

Hatr haft en bra ledig dag. Jag har yagit det ganska lugnt. Jag har ju jobbat tufft i veckan och jag har en hel del jobb kvar denna vecka som säkert kommer att kännas i kroppen. 
 
Jag har skrivit lite på min självbiografi. Jag började skriva på en berättelse, men jag fick bara ändra hela tiden så tillslut tog jag bort allt och började om. Jag skrev om samma grej, men på ett annat sätt. Jag gjorde lite research och hittade en bild som faktiskt har en liten  historia som har med  mitt liv att göra. Även bilden är tagen långt innan jag ens va påtänkt.  HÄR är den bilden. När jag hade sett den bilden så fick jag börja om i mitt skrivande igen. Fan va svårt det är att skriva självbiografi. Eller gör jag det svårare än vad det egentligen är?
 
Jag har lirat lite pingis ikväll också. Jag tycker själv att det gick ganska bra. Jag kanske viftar och slår lite för mycket ibland. Jag spelar lite vårdslöst stundtals, men det var en hel del bollar som satt bra på bordet ändå. Jag får lite kritik av andra spelare för att jag inte tränar så mycket, eller så undrar dom bara. Jag har inte möjlighet att spela mer än vad jag gör. Jag tycker ändå trots allt att jag spelar ganska bra i alla fall, fast jag inte tränar så mycket. Jag kanske skulle vara bättre om jag tränade mer regelbundet. Jag kanske skulle vara bättre om jag åkte ut på tävlingar och liksom levde mer med pingisen. Men jag har inga möjligheter till ett sånt liv idag. Och jag tränar ju bara pingis för min hälsas skull. Jag blir liksom inte en bättre spelare längre och jag bryr mig inte heller.  Med tanke på de så tycker jag ändå att jag spelar ganska bra när jag väl är i hallen och tränar. Sen får väl andra tycka, tänka och säga vad dom vill. Jag tycker i alla fall att det är kul med pingis och det kommer jag alltid att tycka.
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE