Tankar kring mitt levande i nuet.

 
Jag får absolut inte glömma att leva i nuet. Det är viktigt för mig. Och ska man klara av det där med att leva i nuet så kan man kanske inte ha för mycket planer för framtiden.
 
För ett tag sen minns jag att jag skrev här på min blogg om att det kändes viktigt att få renoverat mina rum och min hall. Jag skrev också att jag efter att detta blir klart så vill jag göra någon cool resa. Nu är jag inte säker på att jag kommer att bry mig så mycket om något av detta. Där ser man vikten av att leva i nuet. Det är ju så lätt att man planerar och har för mycket planer som ligger för långt fram i tiden. Det händer ju hela tiden saker i nuet där man behöver välja om man ska göra si eller så. Jag vill naturligvis fixa renoveringen här hemma, men jag känner nu till skillnad från tidigare att renoveringsprojektet inte känns lika viktigt längre. Jag har pratat med hanverkare och dom hör väl av sig när dom har tid. Jag ska fixa detta, men det blir ju inte fixat i år. Det kan man väl lugnt säga nu och det har jag ju vetat sen länge. 
 
Det känns ändå bra att jag inte bryr mig om det så mycket som tidigare. Jag får börja fundera kring renoveringen igen när det är det blir dags. Det är inte nu och då ska jag inte tänka på det. Jag vill ju leva i nuet. Fånga dagen och göra vad jag känner för just nu. Jag har känt hela detta året att jag har varit ganska bra på det även om jag får kämpa lite med mig själv ibland. Jag har en tendens att planera lite för långt fram och jag har den senaste tiden börja må ganska dåligt av det. Det händer inget för att man inte planerar på längre sikt. Jag kommer på något varje dag som gör att jag känner att det bästa är att alltid försöka leva i nuet. NU har man funderar lite kring det igen.
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE