Jobb och lite annat

Detta inlägget skulle jag har skrivit igår egentligen, men bloggen krångla bara. När jag kom hem mitt i natten så tänkte jag att jag kan skriva ett inlägg för att visa alla som kollar på min blogg atta jag finns. Jag sätter mig och skriver, men när jag nästan är färdig så blir det något knas och inlägget bara försvinner. När jag sen typ uppdaterar sidan då är inlägget borta och ändå had jag sparat vad jag hade skrivit, men försvann gjorde det i alla fall. Då orkade jag inte skriva om inlägget. Klockan var ju mitt i "fucking" natten och trött och mörbultad i kroppen var man också. Bara att borsta "nötterna"  och gå lägga sig liksom. 
 
 
 
Jobbar gör jag, fast idag är det sista dan för denna veckan. Rätt gött!!!  Det känns bra med jobbet nu när det nya schemat är igång på riktigt. Rasterna har varit lite korta känner jag, fast när man mest jobbar och inte pausar så mycket då kommer man ju hem lite tidigare på natten. Man får jobba tufft när man väl jobbar liksom, men jag gillar mitt schema i alla fall. De är så mycket som är bra och det är inte jobbigt att köra under kvällarna. Inte mycket trafik och inte många som åker. Det är lugnt liksom...
 
 
I morgon är det julafton. Jag har inga planer alls. Jag har inte köpt en enda  julklapp. Jag vet inte om jag kommer att sitta här själv eller om jag kommer att fira jul med några eller någon. Jag tänker att det får bli som det blir. Jag är ju ledig och blir det så att jag mest är hemma under julhelgen så sitter jag ju här och skriver självbiografi och tar mig ut på mina dagliga promenader.  Detta med att jag inte vet så mycket om vad som händer på jul och hela helgen låter nästan lite sorgligt, men för mig är det inte det. Egentligen har jag haft det så här i hela mitt liv. Mina föräldrar bor inte ihop. Dom gick isär när jag var så liten så jag knappt minns att dom har bott ihop. Jag och min mamma och min pappa har ju typ aldrig firat jul vad jag kan minnas. När jag var liten blev det överenskommet, eller beslutat att jag skulle vara varannan jul hos mamma. Det året jag var hos mamma på jul så skulle jag var hos pappa på nyår, och tvärtom året efter. Snacka om att det snurrade i huvudet på mig även när jag var liten ibland. Dom senaste åren så vet jagännu mindre om hur det blir på jul. Alla ska som jag kan tänka mig att fira jul med ska ofta ut på olika saker och jag bryr mig sällan. Något år vet jag att alla skulle jobba under olika tider på julafton. Dessutom skulle någon vara tomte hos en annan familj osv osv.. Det blev den gången någon form av julfirande, men jag minns knappt hur det var, och ännu mindre vilket det var. 
 
Hur det blir i morgon får vi alltså se. Jag vet inte och jag kan inte säga att jag bryr mig heller. Traditionen att det ska firas jul faller sig inte helt naturligt för mig eftersom jag bara vet att den ena julaftonen aldrig är den andra lik. Men som sagt: Jag bryr mig inte så mycket. Det är rätt skönt att inte känna att man måste något inför jul och stressen känner man ju inte heller då. Dessutom är ju julfirandet över på en dag och sen är allt som vanlig igen. Så vad spelar det för roll egentligen?
 
 
Ha en trevlig dag!
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE