Det ska handla om mig och mitt liv.

Jag sitter här och skriver på min självbiografi, som vanligt. Men jag har precis skrivit klart ett stycke som jag nu i efterhand inser att jag inte skulle ha skrivit. Texten jag percis fick klart har egentligen inte med mitt liv att göra. Personen jag skrev om har väl korsat min väg i olika perioder i mitt liv, men jag kände ändå att min berättelse handlade mer om en annan person än om mig själv. 
 
Dessutom innhöll min text för mycket fakta om olika stadsdelar och annat skit där jag inte ens vet om den fakta jag sitter på stämmer. Tillslut insåg jag att jag bara har suttit här skrivit något som egentligen inte handlar om mitt liv, och då ska det inte vara med i min självbiografi.
 
Jag måste i fortsättningen försöka att tänka på att min självbiografi mest ska handla om mitt liv och inte någon annans. Jag ska inte skriva en faktabok eller ägnat mig åt något skvallerkärring babbel. Det blir det ju lätt om man skriver för mycket om vad en annan person har gjort utöver de som har med mig att göra.  Det ska vara mig det handlar om när jag skriver min berättelse om mitt liv. 
 
 
 
Mycket annat kan ju nästan vem som helst googla fram. De behöver ju inte jag sitta här och skriva om.
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE