Det blir lätt för mycket stillasittande.

Jag försöker ju bryta mitt stillasittande liv med lite mer rörelse i min vardag. Jag sitter på jobbet och jag sitter hemma. Det blir lätt för mycket stillasittande. Det svåra är att bryta det där för på vissa platser sitter man ganska bra. Har man väl satt sig på rumpan och börjat jobba så sitter man gärna kvar där till första rasten.
Sen tar man rast och vad gör man då? Man sitter igen.
 
 
När man sitter här hemma och så blir det lätt att man bara sitter i timmar utan att resa på sig.  Jag har ju satt upp ett litet mål att jag i alla fall ska röra mig 30 minuter varje dag och stega upp till att jag i alla fall tränar lite hårdare 3 gånger i veckan, men det räcker liksom inte. Jag bör nog försöka sträcka på benen även under mitt "stillasittande". Jag måste tänka på att resa på mig ur bussstolen när jag har tid att göra det. Jag har märkt att jag gärna sitter kvar i stolen, fast jag har en liten paus och har alla möjligheter i världen att i alla fall sträcka på benen. Det är ju bara att resa på sig! Är det kallt ute kan man ju alltid vara kvar inne i bussen. 
 
 
Sitter man här hemma och kollar på TV så kan man ju alla fall resa på sig, titta på TV kan man ju göra ändå. Om jag bara kan tänka på att resa på mig regelbundet under allt stillasittande så ökar ju energiförbrukningen och jag blir ju piggare av det. Även om det kan vara tufft att försöka se pigg ut när man tar en morgonselfie.
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE