Dags att deklarera.

 Jag fick hem deklarationen i veckan. En massa siffror som visar att jag tjänade pengar förra året och att jag förverkligade min privatekonomidröm.
 
Men jag kommer aldrig att lägga ner det enorma arbete som jag gjorde då med min privatekonomi igen. Jag blev nöjd men det tog både kraft och energi.  Dessutom började jag slarva med pengar efter att jag lyckades förverkliga min dröm. Ganska farlig känsla det där med att vara nöjd med något. Jag måste ju fortsätta vara noga med min ekonomi och göra budget som innehåller ett sparande. Min ekonmidröm handlar ju inte om att jag sen månad för månad kan gå med back. Jag har fått en mer stabil ekonomisk situation liksom.
 
Nu har jag i alla fall ändrat på detta. Jag har som mål i år att varje månad spara någonting på mina intjänade pengar. För att inte tappa greppet och förstöra det som jag kämpade så hårt för förra året så måste min budget innehållla någon form av sparande. jag kan ändå unna mig mycket mer än vad jag någonsin har kunnat förut, men jag kan inte slarva så som jag den senaste tiden har gjort.
 
Om jag ska gå tillbaka till deklarationen så kan jag bara säga att den ser ut som jag hade förväntat mig. Inga överraskningar liksom. Jag fick tillbaka lite på skatten och jag behöver inte fundera på att flytta till Monaco eller något annat skatteparadis. 
 
Är ni bra på att deklarera? Jag menar är ni bra på fyllla i den på ett sådan sätt så att ni får avdrag och mer pengar tillbaka än vad som står från början? Jag är inte bra på sånt, eller jag bryr mig likosm inte. Jag lägger aldrig ner någomn tid direkt att ens försöka dra av något för att sen få tillbaka. Skulle jag ha rätt till något som jag inte redan har fått avdrag för så är nog det så lite pengar i alla fall. Jag får för mig att det inte riktigt är värt arbetet. Jag kan ha fel, men jag har ju lisom lite för dålig koll och så är det ju med allting. Har man inte koll på vad som är bästa att göra så brukar man ju inte tjäna några pengar heller. 
 
4 maj ska man typ ha bekräftat sin deklaration jag kommer väl bara att typ sms:a och sen har jag deklarerat på en minut och då vet jag vad sen säkert vad inkomståret gav mig år 2014. 
 
 
Under detta året är det spara något varje månad som gäller. Sen får man se hur detta året blir förövrigt när det gäller pengar och mera cash. 
 
 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE