Jag har gått ner ännu mer i vikt :)

 
 
Nu är man igång igen. Jag har varit borta på gymmet och kört någon timme nu på morgonen. Det kändes bra. Det viktiga är att jag bara kör på med sånt som jag klarar av att träna under lång tid. Det är ju ingen idê att köra stenhårt ett tag och sen bara lägga ner helt. Bättre då att köra på sånt jag vet att jag klarar av att hålla i. Sen är det ju bara att fortsätta trappa upp tränigen och variera den. 
 
Jag tycker jag har ett bra tankesätt kring träningen. Jag blir bättre och bättre och tar mig med små steg närmare mina målsättningar som jag har med träningen. Framförallt handlar det ju om att jag vill gå ner mer i vikt. Det gör jag också. Jag har inte haft en lägre vikt än den jag har nu på flera år. Jag vill gå ner lite till och det borde jag ju klara med tanke på att jag under drygt ett år nu har klarat att gå ner ganska mycket.
 
Det känns positivt att man både ser och känner resultat och de positiva resultaten motiverar mig ju till att bara köra på med min träning. Motivationen är hur viktig som helst annars funkar ingenting. Det känns roligt att det funkar och det är ju bara att köra på. 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE