Nu är det öppet dygnet runt!

 
Jag har varit och tränat lite på gymmet nu under eftermiddagen. Jag fick se att tiderna för när man kan gå och träna har ändrats. Det kanske har varit så länge, men jag har bara inte lagt märke till det. Förut i alla fall så var gymmet där jag tränar  stängt  klockan 23:00 - 04:00. De övriga tiderna kunde man träna på, men inte under några timmar på natten. När jag började för flera år sedan att hänga på detta gym så hette det ju Sportlife och då var det ett tag så att man bara  kunde  träna när det fanns bemanning. Sen ändrades det till att man även kunde träna på tider då det inte finns bemanning. Möjligheten till mer tid för träning och har också ändrats till det bättre någon gång till, men nu har det blivit så bra att man (om jag inte har fattat fel) kan köra dygnet runt. Det finns ju något annat gym i denna stan som sen länge har varit tillgängligt för träning dygnet runt, men jag har aldrig funderat på att byta för den sakens skull. Jag trivs bra där på STC i Vänersborg. Man behöver ju inte byta gym när man känner att man är nöjd med helheten liksom. Personalen där på gymmet där jag tränar är allt som oftast snälla och trevliga och väldigt hjälpsamma.
 
När man nu kan träna dygnet runt  då öppnar sig en helt ny möjlighet för mig när det gäller träningen. Jag har ibland tänkt när jag har jobbat ett eftermiddags och kvällspass att jag vill direkt när jag kommer hem gå bort och träna på gymmet. Det har ju inte gått för jag kanske inte har varit hemma förrän väldigt sent och stänger gymmet klockan 23:00 så det ju inte alltid vart parktikst möjligt. Men nu kan man ju träna precis när som helst på dygnet och ledig är jag ju varje dag, fast inte dygnet runt då. Men eftersom gymmet är tillgängligt nu för träning dygnet runt så kan jag ju välja att köra hur sent som helst på kvällen och sen kanske jag har sovmorgon dagen efter. Det tror jag många gånger kommer att kännas bättre än att gå upp tidigt en dag bara för att hinna med gymmet innan man ska sitta i bussen igen på ett eftermiddags och kvällspass. Nu finns möjlgheten att träna, sen lägga sig för natten och morgonen efter behöver man inte bry sig om att man vill hinna träna innan kanske dagens arbete drar igång igen. 
 
Jag tror fakiskt att jag kommer att träna mer nu när jag har sett att  STC i Vänersborg har öppet dygnet runt. Det ökar min motivatonen till att träna när jag själv kan välja precis när det passar mig bästa varje dag. Jag kan ju mer än tidigare sova ordentligt och ändå träna Innan eller efter busskörningen. Det gör ju i sin tur att jag orkar träna mer och säkert också bättre än tidigare. Nu tar man detta med träningen och en bättre hälsa ett steg framåt igen. Grymt ju!
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE