Nu är denna dagen slut också.

Jag fick gjort massor idag. Det som var bra var att jag löste allt på ett bra sätt. Telefon gick ju varm i morse. Samtal, SMS och mail om alla möjliga saker. Allt är som vanligt helt oberoende av varandra.  Jag ska få in tider för möten, göra lite med min ekonomidröm, prata med någon hantverkare som ska hjälpa mig med köket och sen mailar Mouna och vill gå igenom mitt hälsotillstånd med mig på ett möte uppe i Stockholm. Jag pratade ju också med en pingissnubbe. Allt händer samtidigt och jag var då ute och skulle ta lite bilder och spela in en video som jag har tänkt att ha till framtida blogginlägg. Riktigt roligt tror jag ni kommer att tycka att de är. Om ni nu bara släpper den sk jantelagen.
 
Jag måste ju sköta det jobbet jag har också. Jag känner inte att jag kan ta så mycket ledigt nu och då får jag klämma in allt annat jag har att göra när jag är ledig. Det är inte helt lätt alltid, men tänker jag till lite innan jag bestämmer mig för vad jag ska göra så löser jag än så länge allting. 
 
Det är kul att man har och greja med. Jag hoppas bara inte att det blir så mycket mer nu för då pallar jag inte med. Säga nej till en del är nog en bra idê framöver. Jag måste ju ha lite tid där jag bara inte gör någonting också. 
 
 
Nu ska jag sova. I morgon ska jag upp tidigt och jobba. Sen rullar det på ( som man säger i bussbranchen) med jobb hela helgen. Det är bara att köra som man säger i bussbranchen. 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE