Måndag ❤️

Jag känner mig fortfrande väldigt trött och tom. Jag vet inte riktigt hur jag ska komma ur detta, men jag försöker bara göra det jag känner för. Jag ställer inga krav på mig själv direkt. Jag känner bara efter i nuet liksom. Typ: Är du trött får du sova, är du hungrig får du äta och vill du röra på dig så gör det då.
 
Jag har haft en bra arbtetsdag i alla fall. Jag gillar när jag har en dag då jag slutar tidigt. Idag slutade jag klockan 14:00. När jag börjar som idag kl 04:51 då vill man ju sluta i hyfsad tid. Några timmar innan dom flesta andra slutar sina jobb liksom. Börjar man tidigt så ska man sluta tidigt, då tycker jag att man har ett bra arbetspass, även om det såklart är tufft att behöva gå upp nästan mitt i natten.
 
 
Efter jobbet så fick det bli en promenad på ca 4 km. Jag tänkte först att jag skulle tagga bot till gymmet, men jag kände mig mer sugen på ett promenadvarv. Jag tvingar mig då inte till att göra något annat. Jag är inte tillräckligt i "fas" för det just nu. Jag gör bara vad jag känner för och vill liksom. Det är nog det bästa jag kan göra just nu.  
 
 
 
 
 
 
 
I morgon är det mera jobb. Jag har även då en bra dag där jag kommer hem tidigt. Sen på kvällen ska jag lira pingis igen. 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE