Kvällens tankar.

 Jag har lite ont i mina ben. Det beror naturligtvis på att jag har suttit för mycket och rört mig för lite denna veckan. Nu har det ändå varit bra fart på mig sen jag blev helt ledig från busskörningen, men under fyra dagar denna veckan så har det varit på tok för mycket arbete och för lite annat liv. Jag kan säga detta 100 gånger till som jag ska säga nu: DET SKA BLI SKÖNT ATT SNART FÅ BYTA SCHEMA. Jag har bara två veckor kvar nu innan bytet. Sen vet jag att jag slipper dessa tuffa perioder som man allt för ofta har med mycket arbete och för lite annat liv. 
 
Man måste ju jobba för att kunna tjäna pengar, fast denna månaden skulle allt kunna funka utan busskörning. 
Dagen efter att jag hade fått in lönen så drog jag in nästan lika mycket i extra pengar. Dom hade jag tjänat på några tidigare investeringar och nu gav detta äntligen utedelning. 
 
Igår gjorde jag mer affärer. Min privatekonomi ska vara på plats snart så nu kör vi liksom!! Igår träffade jag en kille som skulle köpa en hårdisk av mig. Den är fullproppad med information om hur man kan tjäna ännu mer pengar än vad jag gör på att sälja denna hårdisken.
 
 
Jag vet att han som köpte hårdisken av mig kommer att tjäna väldigt mycket mer pengar än vad jag nu har gjort på att sälja hårdisken. Men om jag inte säljer den till någon som kan tjäna mer pengar  på hårdisken än vad jag gör, så kommer jag inte att tjäna en spänn på detta.  Bättre att göra affären någongång och tjäna någonting  än att inte göra någon affär alls och inte tjäna ett skit. Det blev en bra förtjänst för mig ändå och om någon annan kan tjäna mer på den så är det ju roligt för den som gör det.
 
Pengar rullar in av bara farten nu och det känns bra. Det tänker jag inte be om ursäkt för eller skämmas över. Jag har fan slitit hela året med detta och då ska jag ha lön för mödan. Nästa vecka kommer det att rulla in några tusen till och sen kommer ju bussförarlönen innan jul. Efter det kommer man ju att få sparränta av banken. Med dessa pengar kan jag betala en del räkningar. Jag har ju i år fixat lite nya försäkringar. Jag vill känna mig så trygg som möjligt. Sparräntan betalar några av de försäkringar som jag har. Sen är allt klart och jag har fått den snurr och fart på privatekonomin som jag alltid har velat ha. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE