Inte helt chanslös.

Det blir långa dagar nu. Jag har jobbat en ganska lång dag och sen gick jag direkt från bussgarget till pingishallen.  Jag får nästan lite panik nu över att jag inte ligger i sängen redan. Jag ska ju upp så tidigt imorgon. Då är det arbete igen. 
 
Pingisen ikväll kändes ganska bra. Jag är med bra i matcherna, men jag vinner inte. När man börjar närma sig att vinna en match då tänker man kanske att man är nära att vinna eller att allt kännns så bra så jag behöver inte kämpa så mycket. De där är ett sånt fel tänk!!  Jag måste om jag ska vinna några matcher vara fokuserad,  koncentrerad och jag måste defintivt kämpa hela tiden. Jag får inte tänka att jag är på väg att vinna under matcherna. Matchen är inte klar förrän den är klar och jag har inte vunnit förrän jag har  vunnit den sista bollen i matchen. Jag vet detta så jävla väl, men ändå är det så svårt att bara tänka en bollduell i taget och vara i nuet under en hel match. 
 
 
 
De positiva idag är ju ändå att jag är med bra i matcherna. Jag var inte chanslös.. Förra träning var jag inte ens nära att vinna över huvud taget mot någon, så denna träningen var ju ändå ett steg i rätt rikning för mig. Jag är med bra i matcherna och jag vet vad jag ska göra för att jag ska spela bättre. Kanske kan jag på någon träning i framtiden vinna mot dom bästa spelarna i klubben. Jag tänker i alla fall inte acceptera att det inte går.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE